A Starbucks az unikornis rajongók után az újhullámos kávé szerelmeseire veti ki a hálóját.

Hirdetés

A Seattle-i Reserve Pörkölőüzemben jelentette be a hírt, miszerint hidegen préselt espresso shotokkal újítana itallapjaikon a Starbucks CEO-ja, Kevin Johnson. 

“Ez az új technika jelenti a következő lépést a hideg kávékban elkezdett utazásunkban és egyben a tökéletes hozzávalót a hideg presszó alapú menü elkészítéséhez. Hiszünk benne, hogy a lehetőségek tárháza végtelen”

Nem véletlen ez a húzása a Starbucks-nak, hiszen már Magyarországon is elég régóta pörgetik az újhullámos kávékat – gondoljunk csak a Kelet Kávézóra!

Hirdetés
MEGOSZTÁS
1995 szeptember 17-en született Szolnokon a hajnali órákban, ami azóta is a legélénkebb időszaka. Középiskolai tanulmányait homály és kaotika jellemzi, egy biztos: magyarból mindig ötös volt. Az élet sok területén kipróbálta magát, míg nem a zeneipar berkein keresztül megtalálta szenvedélyét: az újságírást. Hivatásos szakmanélküliként különböző blogoknál több-kevesebb sikerrel vetette bele magát, amíg eljutott a ContexUshoz, akik végre tudták kezelni nyers stílusát és kimeríthetetlen tudásvágyát.