Az ukrán főváros az építészetével, történelmével és világhíres rave szcénájával kecsegteti az odalátogatókat. Kijev különleges atmoszférája több fiatal fotóst is megihlet, mint például a kijevi születésű Vladislav Andrievskyt is. 

Hirdetés

Andrievsky azóta kattogtatja a gépét, mióta az anyja először adott kamerát a kezébe egy nyári tábor előtt még gyermekkorában. Azóta objektíveken keresztül fedezi fel a világot.

Kijevben 2,8 millió ember lakik, a város központja az azt kettészelő Dnieper jobb oldalán van, amíg a bal oldala erős kelet-európai képet ad. Andrievsky ezen részek dokumentálásában érdekelt a legjobban.

Kijev télen és  nyáron két teljesen különböző dolog. Egyszer egy vibráló főváros érzetét kelti, másszor pedig egy rideg metropoliszét. Andrievsky a képein keresztül tanulmányozza ezt a kettősséget, és ennek hatásait az ottlakókra. 

#tumblr

Hirdetés
FORRÁSforrás
MEGOSZTÁS
1995 szeptember 17-en született Szolnokon a hajnali órákban, ami azóta is a legélénkebb időszaka. Középiskolai tanulmányait homály és kaotika jellemzi, egy biztos: magyarból mindig ötös volt. Az élet sok területén kipróbálta magát, míg nem a zeneipar berkein keresztül megtalálta szenvedélyét: az újságírást. Hivatásos szakmanélküliként különböző blogoknál több-kevesebb sikerrel vetette bele magát, amíg eljutott a ContexUshoz, akik végre tudták kezelni nyers stílusát és kimeríthetetlen tudásvágyát.