Ha már a te könyöködön is avokádó folyik, akkor jó hírünk van! Szép volt, jó volt, mondjuk, annyira nem volt finom, dehát annyival több mindent lehet kezdeni vele, mint kipakolni instára még egy zöld négyzetet.

/ Fotó: Muchies
Hirdetés

Azt kérdezed, hogyan? Mexikóváros reggeliztető zsenije Diego Pérez Turner végtelenül egyszerű receptje a következő: az  alaphozzávalókon nem sokat kell variálni, ellenben a titok a tengeri halban rejlik.

Recept: Guacamole Tostadas

Másik lényeges dolog, hogy próbálj meg mindent olyan apróra vágni, amilyenre csak lehet, egyébként nem akarod majd megenni, plusz, lássuk be, Instán is sokkal szebben fog kinézni.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
1995 szeptember 17-en született Szolnokon a hajnali órákban, ami azóta is a legélénkebb időszaka. Középiskolai tanulmányait homály és kaotika jellemzi, egy biztos: magyarból mindig ötös volt. Az élet sok területén kipróbálta magát, míg nem a zeneipar berkein keresztül megtalálta szenvedélyét: az újságírást. Hivatásos szakmanélküliként különböző blogoknál több-kevesebb sikerrel vetette bele magát, amíg eljutott a ContexUshoz, akik végre tudták kezelni nyers stílusát és kimeríthetetlen tudásvágyát.