Jai Paul három évig nem is volt reflektorfényben, hogy olyan dolgokat csinálhasson, amit egy Jai Paul csinál, amikor nem zenél. Mostanában aztán újra feltűnt egy fotó formájában egy ingatlanfejlesztő magazinban. 

Hirdetés

A zenész, testvérével, A. K. Paullal egyetemben találtak egy állandó lakhelyet a Paul Intézményüknek egy korábban szórakozóhelyként üzemelő épület formájában, Nyugat-Londonban.

A Property Week szerint ez egy zenészek és művészek kollektívájának létrehozott hely a brit tehetségek támogatása érdekében.

Nyugat-London az a hely, ahol számunkra minden elkezdődött, így nem is tudnánk megfelelőbb helyet új otthonunknak, mint a Rotunda. 

Tavaly tűnt fel egy hirdetés, amiben tervező gyakornokokat kerestek a Paul Institute számára, amikor még nem nagyon terjedt el a tervük híre. 

Jai Paul két trekket adott ki 2011-ben és 12-ben, de nem nagyon láttunk tőle kreatív megnyilvánulást azóta. A Bandcampen gyorsan feltűnt egy demó-gyűjteménye még 2013-ban, de aztán gyorsan le is vették. 

Hirdetés
FORRÁSDazed
MEGOSZTÁS
1995 szeptember 17-en született Szolnokon a hajnali órákban, ami azóta is a legélénkebb időszaka. Középiskolai tanulmányait homály és kaotika jellemzi, egy biztos: magyarból mindig ötös volt. Az élet sok területén kipróbálta magát, míg nem a zeneipar berkein keresztül megtalálta szenvedélyét: az újságírást. Hivatásos szakmanélküliként különböző blogoknál több-kevesebb sikerrel vetette bele magát, amíg eljutott a ContexUshoz, akik végre tudták kezelni nyers stílusát és kimeríthetetlen tudásvágyát.