Csütörtökön érkezett a hír, hogy a gyorsétterem lánc már teszteli a McVegan ételt, és egyesek szerint ez a legfinomabb vega burger jelenleg. Sajnos csak Finnországban lesz elérhető.

Hirdetés

Október 4. és november 21. között Tampere Mekijei valószínűleg megtelnek majd gyorskajára éhező vegákkal, akik eddig maximum a sültkrumplit tudták magukhoz venni egy éhesebb hajnalon. Az Instagram már nyüzsög pozitív hangvételű posztokkal, de még mindig sok fejlődnivaló van gasztronómia terén a vega és vegán fogyasztók igényeinek kielégítésére.

Ebben a szellemben valószínűleg a Taco Bell áll legelöl, akik 2015 óta pörögtek a vega étlapra, felismervén az ebben rejlő, még ki nem aknázott piaci igényeket. Egyszer csak történik majd Budapesten is valami… Szorítunk, McVegan!

Hirdetés
MEGOSZTÁS
1995 szeptember 17-en született Szolnokon a hajnali órákban, ami azóta is a legélénkebb időszaka. Középiskolai tanulmányait homály és kaotika jellemzi, egy biztos: magyarból mindig ötös volt. Az élet sok területén kipróbálta magát, míg nem a zeneipar berkein keresztül megtalálta szenvedélyét: az újságírást. Hivatásos szakmanélküliként különböző blogoknál több-kevesebb sikerrel vetette bele magát, amíg eljutott a ContexUshoz, akik végre tudták kezelni nyers stílusát és kimeríthetetlen tudásvágyát.