Hideg lábak magas fényben / Fotó: Gabriel Zimmer hivatalos weboldala

Gabriel Zimmer fotós szerint a műanyag és a természetes együtt is lehet szép. Erre bizonyíték a Polysemantics című munkája. Igaza van?

Hirdetés

Az őslakos Brooklyn-i fotós jelenlegi munkájában, amely Polysemantics névre hallgat, az organikus és a feldolgozott anyagok összeférhetetlen rendezettségéből alkotott párokat. Itt van például az a kép, ahol egy bevásárlószatyorból kivágott rózsafejet egy valódi virágszárhoz ragasztott, figyelembe véve az eredet és funkció közötti ellentéteket – valami új, valami régi és valami kék mintára – a valami emberileg készített és valami természetes ellentétre felhúzva az új projektjét, függetlenül attól, hogy szimbiotikusan létezhetnek-e együtt. 

#web | #instagram

Hirdetés
MEGOSZTÁS
1995 szeptember 17-en született Szolnokon a hajnali órákban, ami azóta is a legélénkebb időszaka. Középiskolai tanulmányait homály és kaotika jellemzi, egy biztos: magyarból mindig ötös volt. Az élet sok területén kipróbálta magát, míg nem a zeneipar berkein keresztül megtalálta szenvedélyét: az újságírást. Hivatásos szakmanélküliként különböző blogoknál több-kevesebb sikerrel vetette bele magát, amíg eljutott a ContexUshoz, akik végre tudták kezelni nyers stílusát és kimeríthetetlen tudásvágyát.