Amíg itthon dugiban elszívott dzsóktól bűzlik a közélet, a VICELAND 2016 óta a konyhaművészettel fúzionálja az intelligens drogfogyasztást.

Hirdetés

A BONG APPÉTIT Abdullah Saeed műsorvezető kezei alatt tágítja ki ismeretségi körünket a marihuána felhasználási és fogyasztási szokásaival kapcsolatban. Amerika rohamosan változó cannabis kultúráját górcső alá véve neves szakácsokat hívnak el műsorukba, ahol a legkülönbözőbb fűfajtákkal tudják elkészíteni főztjeiket.

A legújabb epizódban David Wilcox séf egy malibui farmra viszi a VICE stábját, ahol teljesen natúr hozzávalókból készít vacsorát.

Az epizódokért látogass el ide.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
1995 szeptember 17-en született Szolnokon a hajnali órákban, ami azóta is a legélénkebb időszaka. Középiskolai tanulmányait homály és kaotika jellemzi, egy biztos: magyarból mindig ötös volt. Az élet sok területén kipróbálta magát, míg nem a zeneipar berkein keresztül megtalálta szenvedélyét: az újságírást. Hivatásos szakmanélküliként különböző blogoknál több-kevesebb sikerrel vetette bele magát, amíg eljutott a ContexUshoz, akik végre tudták kezelni nyers stílusát és kimeríthetetlen tudásvágyát.