/ Fotó: I Hate Models Youtube-csatornája

A Technokunst legújabb kiadásában a francia I Hate Models szolgáltatja majd a fülbemászó dallamokat.

Hirdetés

Budapest legmenőbb állandó techno-eseménye a hazai techno nagyágyúi, Dork és Isu által megálmodott Technokunst. A legújabb techno-művészektől kezdve az igazán népszerű és sokat látott zenészekig sokan megfordultak már a Technokunst szervezésében Budapesten. A kereskedelmi techno helyett náluk a minőség dominál.

Idei első eseményük vendége a francia DJ, I Hate Models. Stílusa a technotól az ambienten át a trance-ig változik, akár egyetlen számon belül. Guillaume Labadie, az illegál révek legkeresettebb szelektora egyszer már a földdel tette egyenlővé az Akácfa utca emeletét. Idén visszatér, hogy megismételje szabadstílusú őrületét hajóra szállva is.

#facebook | #soundcloud |#youtube

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. február 23., 23:50

Helyszín: A38 hajó, Budapest

Jegyár: 4. 000 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Hirdetés
MEGOSZTÁS
A ContextUs független, kulturális és közéleti webzine 2016 januárjában indult útjára. Az online magazin küldetésének tartja, hogy a fiatalok körében népszerűsítse azon kulturális területeket, amelyekkel nem, vagy csak nehezen kerülnének kapcsolatba. Emellett a pályakezdő újságíróknak, művészeknek is bemutatkozási felületet biztosít. A ContextUs célja, hogy összehozza a generációkat, és, hogy mindezt színvonalas, a legújabb trendeknek megfelelő felületen tegye.