Szerintem minden valamire való indie házibuliban szólt a Fever to Tell , a Yeah Yeah Yeahs örökzöldje. Nemrég bejelentették, hogy dokumentumfilm készül róluk There Is No Modern Romance címmel. Így lesz a tinédzser korból történelem, öregszünk, na.

Hirdetés

A There Is No Modern Romance című filmet Patrick Daughters és Stephen Berger rendezi, akik a zenekart a 2003-as brit turnéjukra kísérték el, ahol közel kerültek a feloszláshoz. Hangulatában várhatunk szemcsés vizuált, kemény riffeket és Ikara Colt pólókat a trú oldszkúl indi arcoktól, meg persze a drámát, amit a majdnem-feloszlás körül tapasztaltak meg.

A 26 perces doku mellet újra kiadják a Fever To Tellt néhány demóval és még pár más eddig nem hallott B-oldallal. Október 20-a a dátum, jövőre meg 15 éves lesz az album. Mondtam, hogy öregszünk.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
1995 szeptember 17-en született Szolnokon a hajnali órákban, ami azóta is a legélénkebb időszaka. Középiskolai tanulmányait homály és kaotika jellemzi, egy biztos: magyarból mindig ötös volt. Az élet sok területén kipróbálta magát, míg nem a zeneipar berkein keresztül megtalálta szenvedélyét: az újságírást. Hivatásos szakmanélküliként különböző blogoknál több-kevesebb sikerrel vetette bele magát, amíg eljutott a ContexUshoz, akik végre tudták kezelni nyers stílusát és kimeríthetetlen tudásvágyát.