Tóth Gabi azt tapasztalta, hogy az elmúlt három hónapban is lejárató cikkek jelentek meg róla, pedig nem is csinált semmit, hiszen a szakmában ilyenkor csend van.

“Hónapok óta nem csinálok semmit (előtte sem tettem nagyon semmit, ami fuuuha lenne!). Anyaként vagyok jelen a hétköznapokban, mint általában, amit imádok. A szakmában ilyenkor csend van. Szeretem, mert a nagy tavaszi/nyári menet előtt ilyenkor tudok töltődni, alkotni” – írta 24 órán át elérhető Instagram-történetében Tóth Gabi, amit a 24.hu szemlézett.

Az énekesnő azt is elmondta, hogy hiába ítélik el, nem hagyja abba a zenélést. “Nem fogom abbahagyni a zenélést. Nem fogok eltűnni, nem fogom feladni! Mert a zene az életem! Hiszek és szeretek! Ezt senki sem fogja tudni elvenni tőlem! Tehetnek gúny tárgyává, illethetnek bélyegekkel, nem számít!”

A zenét fentről kapom! Istentől! Én pedig igyekszem méltó lenni halandóként. Hibáztam és fogok is bizonyosan. Esendő emberek vagyunk! De a hitemet és az erőmet nem tudják elvenni soha!

“Hanniért, a zenéért, az emberekért, akik nem vakok és átlátnak ezeket az idióta bélyegeken… köszönöm nekik” – zárta sorait.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet