Marics Peti leplezett le egy váratlan fordulatot.
Mikes Anna és Krausz Gábor folyamatosan az érdeklődés középpontjában állnak.
Az információmorzsák iránt éhes közönségnek most örömteli hírt közölhetünk. Mikes Anna és Krausz Gábor egyszerre osztottak meg egy 24 óráig elérhető Instagram történetet, amelyben egy váratlan eseményről számolnak be.
Ezt a hírt először nem ők, hanem egy korábbi táncos partnerük, Marics Peti tárta fel, amit követően ők is közzétették a történetet.

Kapcsolódó cikk

A videón Mikes Anna látható, ahogy szokásos széles mosolyával ül a séf, Krausz Gábor mellett, aki éppen tálal. Peti a felvételt „Séfek séfe VIP” címmel látta el, ami arra utal, hogy Krausz Gábor főztjét élvezik.
Ezt követően a következő jelenetben egy üres tányért mutatnak, ahol Anna Krausz Gábornak köszöni meg a remek ételt. Anna és Gábor nagyon aranyosnak tűnnek, jól érzik magukat, és örömteli látni, hogy a táncműsorban kialakult barátságuk továbbra is tartós.

Krausz Gábor nemrég Ausztriából jelentkezett be, ami miatt sokan aggódtak, hogy esetleges kapcsolatuk a távolság miatt megszakadhat. Azonban úgy tűnik, hogy ez nem így van, és komolyan veszik a műsor utáni kapcsolatukat.

A két Instagram történet korlátozott ideig érhető el. Anna egyébként sokat osztott meg a közönséggel, többek között egy közös kávézást Stana Alexandrával, betekintést egy táncpróbába, és még kedvenc kutyáját is megmutatta.
Izgatottan várjuk a következő felvételt, remélve, hogy hamarosan többet megtudunk róluk. Sokan úgy gondolják, hogy a közös bejelentkezés majdnem olyan volt, mintha vallomást tettek volna, míg mások csak egyszerű baráti vacsoraként tekintenek rá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet