Nem véletlenül.
Aki szülő, legyen a gyermeke ovis vagy éppen egyetemista biztos, hogy érezte már azt az eufóriát, amit “kicsinye” sikere vált ki. Lehet az egy szavalóverseny, egy jól sikerült meccs vagy éppen egy kemény munkával elért felvétel egy nagy múltú, világhírű egyetemre.
Valami ilyesmi érzelmi cunami öntötte el Marsi Anikó és Palik László szívét, amikor kiderült, fiukat, Vilmost felvették a patinás dublini Trinity Collage-ba, amely a volág élmezőnyébe tartozó tanintézmény.
“Úgy emlékszem, a volt férjem, Palik Laci üvöltött jobban. Később Vilmos is megjegyezte, hogy két napig csengett a füle. Aztán már csak arra emlékszem, hogy sikerült leparkolnom, és tíz percig zokogtam, olyan boldog voltam. Majd gyorsan hívtam a szeretteimet: anyukámat, Vincét, a férjemet, és még a főnökeimet is” – mesélt boldogan a napról Bestnek a műsorvezető, amikor a dublini eredményhirdetésről hívta fia és volt férje.
Vilmos egy magyar házaspárnál bérel szobát az ír fővárosban, és bár eredetileg az Egyesült Államokba készült egyetemre, anyukája már nagyon örül, hogy nem a világ másik felére megy.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet