Az egész országot sokkolta a színésznő és kisfia balesete. Úgy tudni, hogy Sallai Nóra állapota még mindig kritikus, a Tények.hu szerint a kisfia meghalt.
Az egész országot sokkolta, amikor kiderült, hogy Sallai Nóra, a Jóban Rosszban című sorozat színésznője és ötéves kisfia súlyos autóbalesetet szenvedtek. A baleset szeptember 27-én Alsónémediben történt. A színésznő és gyereke egy szürke Opelben utaztak, és épp egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra.
Az ott haladó BMW sofőrje azonban olyan sebességgel haladt, hogy hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, így hatalmas erővel nekiütközött. A becsapódás következtében a színésznő Opelje felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsai közé szorultak.

Kapcsolódó cikk

“Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – jelenleg – halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit” – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya. A Tények.hu szerint ez azt jelenti, hogy a balesetben megsérült személyek közül valaki elhunyt. Mivel az egyik autóban csak könnyebb sérüléseket szereztek az utasok, és a színésznő, bár válságos állapotban, de életben van, Sallai Nóra ötéves kisfia hunyhatott el a kórházban.
A színésznő férje, Bence a történtek után teljesen összetört. A Life.hu értesülései szerint a férfi a munkájával is felhagyott, ugyanis minél több időt szeretne szeretteivel a kórházban lenni. A család és a barátok Sallai Nóra férjét nem merik magára hagyni.

Kapcsolódó cikk

Naponta 10 perc látogatási idő, amelyen csak két közvetlen családtag vehet részt: ennyi lehetősége van a családnak, hogy meglátogassa a Jóban Rosszban balesetet szenvedett, válságos állapotban lévő színésznőjét, Sallai Nórát.
“A szabály szerint az intenzív osztályon csak a közvetlen hozzátartozók lehetnek ott, és ők is csak tíz percig, maximum harmincig. Természetesen a létszám sem mindegy, két főt engednek be ilyenkor. Persze vannak kivételes esetek is, de úgy tudom, hogy Nórához csak tíz percre mehetnek be” – mondta egy névtelen informátor a Borsnak.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet