Újabb videó került elő a Jóban Rosszban 44 éves színésznőjének balesetéről. Sallai Nóra kisfia azóta a kórházban életét vesztette, a színésznő pedig továbbra is kritikus állapotban van. A felvételen jól látszik, hogy milyen gyorsan haladt el az autó, amely másodpercekkel később elkerülhetetlenül a színésznő autójába csapódott.
Sallai Nóra és ötéves kisfia szeptember 27-én szenvedett súlyos autóbalesetet Alsónémediben. Mint ahogy arról a Blikk elsőként beszámolt, a kisfiú, Bende bő egy héttel a baleset után életét vesztette a kórházban. Ismert édesanyja, a férje elmondása szerint már egy kicsivel jobban van, de az állapota továbbra is kritikus.
A balesetet követő napokban már megjelent egy videofelvétel a tragikus ütközésről.

Kapcsolódó cikk

Ezen látszott, ahogyan az Opelt vezető színésznő a Haraszti útra kanyarodik az egyik mellékutcából, amikor óriási sebességgel belevágott a járművébe egy BMW, amely már hiába rántotta el a kormányt.
Ezúttal pedig egy másik videó is előkerült, ami a baleset előtti pillanatokat rögzítette. A TV2 által közzétett felvételen az látszik, hogy Sallai Nóra lassított az autójával, mielőtt kikanyarodott volna az útra. Valamint az is kivehető, hogy milyen őrült tempóval száguldozott a sofőr azon az úton, ahol másodpercekkel később végül bekövetkezett az ütközés. A videó alapján a sofőr jóval meghaladta a megengedett 50-es sebességnek, a duplájával mehetett.
A riport 2. perce után látható az érintett felvétel:

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet