Jakupcsek Gabriella véleményt mondott hazánk női műsorvezetőiről. Ördög Nórát említette meg többek közt.
Jakupcsek Gabriellára nem jellemző, hogy pályatársairól vagy műsorvezető kollégáiról beszéljen a nyilvánosság előtt, most viszont kivételesen véleményt formált, méghozzá nem is akárkiről: Ördög Nórát és Liptai Claudiát is megemlítette.
A Telex Most Jövök vendégeként beszélt a hazai televíziózásról. Elárult néhány kulisszatitkot egykori műsoráról, a Ridikülről is.

Kapcsolódó cikk

Voltak olyan hírességek, akiket hiába akart meghívni, nem lehettek a talk show vendégei: például Falusi Mariann is ilyen név volt. Ám nem ő volt az egyetlen sztár, akit megemlített név szerint, Ördög Nóráról is elmondta a véleményét.
Arról beszélt, neki az a hitvallása, hogy egy nő 40 éves korára teljesedik ki igazán az életében, viszont úgy látja, ennek nincs nyoma a televízióban. Szerinte kevés képviselője van ennek a korosztálynak a hazai piacon, úgy gondolja, Ördög Nórának résen kell lennie, arra vonatkozóan, meddig tartják a képernyőn.
“Szerintem nagyon okos, ő ezt tudja már. Ő már látja az én generációmat, és remélem, tanul is belőle. Látja, hogy mi milyen utat jártunk be, látja, hogy milyen típusú televíziózással volt dolgunk, milyen műfajokkal” – mondta,
Ezután említette meg Liptai Claudiát: hozzátette, nem szeret konkrét neveket mondani, de úgy véli, nekik ott a helyük a képernyőn.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet