Te kipróbálnád?
A híres magyar séf, Rácz Jenő családjával együtt az év első napjaiban elutazott Ausztráliába, hogy meglátogassa ott élő rokonait. Az utazás során a kis Kamilla is velük tartott, aki bátran viselte a hosszú, 20 órás repülőutat.
A Rácz család különleges ételeket kóstolt, köztük a hangyával megszórt kenguruhúst, amit forró levesben tálaltak. Dóra, Jenő felesége szerint az étel íze érlelt sonkára emlékeztetett, és hangsúlyozta, hogy Ausztráliában a kenguru fogyasztása mindennapos, hiszen a kontinensen nagyjából 23-25 millió kenguru él.

Kapcsolódó cikk

“Igazából nincsen rossz íze. Olyasmi íze van, mint egy érlelt sonkának” – nyilatkozta Dóra, aki elárulta, hogy a kenguru fogyasztása Ausztráliában teljesen hétköznapi. “Annyira sokan vannak, hogy náluk az, hogy kengurut esznek, teljesen normális minden nap.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet