Nézem Film Anthony Hopkins pápa lesz, az Oscar-díjas színész alakítja őszentségét...

Anthony Hopkins pápa lesz, az Oscar-díjas színész alakítja őszentségét a két pápáról szóló filmben

Promóció

A Bohém rapszódia írója dolgozta fel Ferenc pápa és XVI. Bendek között lezajlott hatalomátvételt Anthony Hopkins és Jonathan Pryce főszereplésével a The Two Popes című filmben, írja a Joblo.

Promóció

Az HBO a napokban mutatta be Jude Law és John Malkovich nevével fémjelzett sorozat a The new Pope előzetesét. Úgy tűnik a pápaság témája felkapott lett a filmesek körében, hiszen közeleg a The Two Popes (A két pápa) című film is, amely valós eseményeket dolgoz fel: középpontjában a katolikus egyház két pápájával.

Anthony Hopkins bizalmaskodik Ferenc pápával, azaz Jonathan Pryce-szal / Fotó:HeyUGuys

A Netflix által készített The Two Popes sztárjai Anthony Hopkins, aki XVI. Benedeket alakítja, és Jonathan Pryce, pedig mit Ferenc pápa jelenik meg. A történet abban a helyzetben zajlik, amikor XVI. Benedek arra készül, hogy átadja hatalmát a reformista és haladó gondolkodású Bergoglio bíborosnak, aki később Ferenc pápaként lesz ismert.

Ferenc pápa megfogadta, hogy Fernando Karadima atya pedofil bűnei soha nem ismétlődnek meg

Ferenc pápa csütörtökön bocsánatot kért a chilei szexuális visszaélések áldozataitól, és ígéretet tett arra, hogy a múltban elkövetett hibák nem fognak megismétlődni. A pápa mély “szégyenének” adott hangot, amiért a katolikus egyház “nem figyelt oda és nem foglalkozott időben” azokkal a vádakkal, melyek szerint a chilei klérus tagjai gyerekeket molesztáltak.

A film feltárja a pápa-páros közötti különleges kapcsolatot, miután egy végzetes titok kerül a felszínre, amely alapjaiban rengeti meg az általunk ismert Katolikus Egyházat.

A The Two Popes feltárja a hatalomért folytatott küzdelmet a tradíciók és a reformok között, amelyekre generációk óta nem volt példa.

A filmet Az elszánt diplomata és az Isten városa című filmek rendezője, Fernando Meirelles készítette. A forgatókönyvet pedig a Bohém rapszódia és A legsötétebb óra írója, Anthony McCarten jegyzi.

THE TWO POPES Official Trailer (2019) Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Netflix Movie HD

THE TWO POPES Official Trailer (2019) Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Netflix Movie HD © 2019 – Netflix Comedy, Kids, Family and Animated Film, Blockbuster, Action Cinema, Blockbuster, Scifi Movie or Fantasy film, Drama… We keep you in the know! Subscribe now to catch the best movie trailers 2017 and the latest official movie trailer, film clip, scene, review, interview.

A film november végén kerül a mozikba és december 20-tól válik elérhetővé a Netflix platformján.

ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3