Bon Jovi új albumának témája a társadalmi tudatosság lesz, írja a Variety.

Hirdetés

A Rock and Roll hírességek csarnokának tiszteletbeli tagja, Bon Jovi kedd este jelentette be új albumának címét, amely árulkodik a várható megjelenéséről is. Az új lemez egyszerűen a Bon Jovi: 2020 címet viseli. „Választási év lesz, szóval miért ne? Nem teszek semmi rosszat” – nyilatkozta a zenész.

Bon Jovi bejelentette jön az új albuma / Fotó: Deseret news

Bon Jovi egy tengeren rendezett zenei fesztiválon lépett fel augusztus 26-án, amelyet egy Barcelona és Palma szigete között hajózó Norwegian Pearl nevű óceánjáró Stardust Theater-jében rendeztek.

Bon Jovi – It’s My Life

Music video by Bon Jovi performing It’s My Life. (C) 2003 The Island Def Jam Music Group

A showműsorban olyan klasszikus dalok új változatai hangzottak el, mint a You Give Love a Bad Name, It’s My Life, vagy a Livin’ On A Prayer.

Lana Del Rey elárulta, mikor jelenik meg az új albuma, a Norman fucking rockwell

A zenész bejelentette a már nagyon várt hatodik nagylemezének megjelenési idejét és tracklistáját. Már négy hónapja tudtuk, hogy érkezik, csak még azt nem, mikor és milyen dalok hallhatók rajta.

Egy rajongói kérdésre a zenész elárulta, hogy melyek azok a slágerek, amelyekkel kapcsolatban azt kívánja, hogy bárcsak ő írta volna azokat. Bon Jovi a U2  Pride ( In the Name of Love), Bruce Springsteen Born to Run, Don Henley The Boys of Summer című számait hozta fel, illetve a Beatles-összest.

Hirdetés