Cate Blanchett is beáll a lövöldözős akcióhősök sorába, a Borderlands világába?

Népszerű sci-fi videójáték a filmvásznon

Mi sem áll távolabb a finom, törékeny, az egyik legelegánsabb és legjobban fizetett hollywoodi színésznőtől, Cate Blanchettől, mint hogy akcióhősnek álljon, gondolnánk. Azonban lehet, hogy a közeljövőben mégis megteszi, legalábbis már tárgyal róla. A Variety értesülése szerint ugyanis az Oscar-díjas színésznő játszhatja el a Borderlands nevű népszerű videójáték filmadaptációjában Lilith szerepét. A filmet készítő Lionsgate filmstúdió egyelőre nem kommentálta a hírt.

Cate Blanchett Borderlands Lilith
Cate Blanchett / Fotó Art Streiber / Variety; 2K Games

Eli Roth fogja rendezni, Avi és Ari Arad Erik Feiggel egyetemben lesznek a producerek, míg a Csernobil-sorozat Emmy-díjjal jutalmazott írója, Craig Mazin már el is készítette a forgatókönyv-vázlatot.

Cate Blanchett sorra zsűrizi Európa A-kategóriás fesztiváljait

Alberto Barbera szerint azért esett a választás az ausztrál Cate Blanchett színésznőre, mert ő a kortárs film egyik ikonja, aki az utóbbi húsz évben a legnagyobb rendezőkkel dolgozott együtt. Emellett fontos humanitárius és ökológiai ügyekben is aktív szerepet vállalt. Síkra szállt a nők jogaiért is a filmiparban. – mondta Blanchett.

Ha megtörténik a szerződés aláírása, akkor a stúdió egy újabb nagy nevet tudhat a csapatában Francis Lawrence, aki az Éhezők viadalának előzménysorozatán fog dolgozni, és Eric Warren Singer mellett, aki pedig a Szemfényvesztők harmadik részét írja.

Borderlands 3 Official Reveal Trailer

Check out the Borderlands 3 Developer Trailer and prepare for an all-new mayhem-fueled adventure! See the first ever Borderlands 3 gameplay at our May 1 Game…

A Borderlands a Gearbox Software által fejlesztett, először 2009-ben piacra dobott lövöldözős videójáték. A története egy földönkívüli univerzumban, a Pandora bolygón játszódik, amelyet magára hagyott az ott létesült óriásvállalat. A játékból több mint 57 millió példányt értékesítettek világszerte. A legújabb kiadás, a Borderlands 3 tavaly szeptemberben jelent meg.

Lilith, a szupererővel rendelkező szirén

Lilith a franchise első részének egyik főszereplője, az egyik olyan női karakter, akinek a játékos a bőrébe bújhat. Lilith a galaxisban élő mindössze hat nőből az egyik, aki a szirén osztályba tartozik, akik hihetetlen fegyverkezelési technikával és emberfeletti képességekkel rendelkeznek.

Scarlett Johansson, Margot Robbie és jópár híres színésznő ütős karanténvideóban verik péppé egymást

Arra, hogy a karanténunalom milyen kreatívvá teheti a művészembert, jónéhány példát láthattunk már a járvány heteiben. Vannak, akik ismert festményeket jelenítenek meg, más simán megoldja, hogy a kijárási tilalom alatt is személyesen randizhasson új ismerősével. De ha ismert színésznők unatkoznak és fognak össze, az bizony nagyot üt. „Úgy unatkozom!”

A film executive producerei Randy Pitchford, a Gearbox Software cég alapítója és a Borderlands videójáték-franchise executive producere, valamint Strauss Zelnick, a Take-Two Interactive elnök-vezérigazgatója lesz.

Repost @mrsam_fxonhulu How did Cate Blanchett and John Slattery prepare to play the Schlaflys? Go behind the scenes with the cast and creators of #MrsAmerica for an Inside Look. @fxnetworks @hulu #CateBlanchett #actress #cinema #film #movie #mrsamerica

No Description

Blanchett jelenleg a közkedvelt Mrs. America című minisorozatban látható, amely egyben a színésznő első kábeltelevíziós munkája. Tavaly mutatták be a Hová tűntél, Bernadette? című filmet, amelyben a címszereplő megformálásáért Golden Globe-ra is jelölték. Legutóbb Guillermo del Toro rendezésében forgatta a Nightmare Alley című thrillert Bradley Cooperrel az oldalán, amíg a koronavírus-járvány miatt le nem állították a forgatásokat Hollywoodban.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk