Nézem Film Doktor House, azaz Hugh Laurie politikai thrillersorozatban tér vissza

Doktor House, azaz Hugh Laurie politikai thrillersorozatban tér vissza

Promóció

Hugh Laurie a Roadkill című sorozatban Boris Johnson brit miniszterelnökre emlékeztető politikust játszik, írja a Variety.

Promóció

Hugh Laurie – a Doktor House Golden Globe-díjas sztárja – a BBC új sorozatában, a Roadkill című négy részes thrillerben, egy sokat kritizált politikust alakít. A forgatókönyvet Az órák című film ünnepelt írója, David Hare jegyzi.

Hugh Laurie politikai thrillerben játszik / Fotó: People

Laurie alakítja Peter Laurence-t, a Konzervatív Párt karizmatikus miniszterét, akinek életéről szégyenletes események kerülnek nyilvánosságra. Riválisai megpróbálják aláásni hírnevét, de ő tovább folytatja ambiciózus törekvéseit.

A pletykák szerint, bár nem a brit miniszterelnökről, Boris Johnson-ról mintázták a figurát, de felfedezhetőek lesznek hasonlóságok közte és Laurie karaktere között.

“A Roadkill egy thriller, amely felfedi a kapcsolatot a személyes moralitás és a politikai hatalom között. Hugh Laurie egy hihetetlen színész, aki teljes átéléssel fogja alakítani a kitalált szerepet” – nyilatkozta a BBC vezetője.

Trumpot és a brit miniszterelnököt gúnyoló képet posztolt a Trónok harca Lena Headey-je

A Trónok harca színésznője, Lena Headey felkavarta az internetet azzal, hogy megosztott egy photoshoppolt képet Donald Trump és Boris Johnson államférfiakról, amelyen a Ragyogás-ikreiként ábrázolták őket. Miután Johnsont jelölték ki az Egyesült Királyság miniszterelnökének, az emberek gyorsan felismerték a hasonlóságot közte és az amerikai elnök között.

David Hare gyakran választja a politikai témát írásaihoz, dolgozott a Collateral című sorozaton is, amely műfajilag szintén a thriller műfajába sorolható. A Roadkill rendezője, Michael Keillor lesz, aki A becsület védelmében című drámasorozatot is késztette.

ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3