Hallgatom Így menekül a semmibe az Elefánt – Dalpremier

Így menekül a semmibe az Elefánt – Dalpremier

Promóció

Az Elefánt idei nyara a koncertek mellett legfőképpen az új dalok megírásával telt, aminek eredménye egy egész albumnyi anyag lett, amelyről meg is érkezett az első dal és klip. A teljes lemez, amely az EL címet kapta, szeptember 20-án jelenik meg.

Promóció

Feszült, izgalmas dallal vezeti fel az Elefánt zenekar a negyedik nagylemezét. Keserédes tombolás talán a legjobb kifejezés arra, hogy egyszerre kuporodnánk össze egy sarokban, és torkunk szakadtából üvöltve énekelnénk a refrént.

Az egyik legrégebb óta készülődő dalunk. Nincs egy mondatban összefoglalható mondanivalója.  A ’90-es évek végét, 2000-es évek elejét próbáltuk hangulatban visszacsempészni. Sok mindenben ideális előfutára a nemsokára érkező nagylemeznek. Persze közben meg aztán nem is

– mondja Szendrői Csaba, a zenekar frontembere.

Elefánt

Elefánt added a new photo – at SuperSize Recording.

A klipben menekülést látunk. Hogy a főszereplő ki vagy mi elől fut árkon-bokron át, nem törődve semmivel, arra magunk kell, hogy megtaláljuk a választ. Ez alapvetően az Elefánt esetében szokásos, nincs egyértelmű, egy helyes megoldás.

Elefánt / Fotó: A zenekar hivatalos Facebook-oldala

A menekülés közben történő találkozások és a végső zuhanás mindenkinek mást fognak jelenteni, aki a klipet és a dalszöveget együtt értelmezi.

Elefánt – Ég veled (OFFICIAL VIDEO)

Elefánt – Ég veled Elefánt koncertek: https://www.facebook.com/pg/elefantofficial/events/ © 2019 Launching Gagarin Records & Management Kedveljetek: https://www.facebook.com/elefantofficial Kövessetek: http://instagram.com/elefantofficial Honlap: http://www.elefantofficial.com/ Webshop: http://porcelanbolt.elefantofficial.com/ Elefánt: Horváth Bence Ede Kovács Zoltán Németh Szabolcs Szendrői Csaba Tóth András A hangfelvétel a SuperSize Recording-ban készült.

A tavaly októberben megjelent Micsoda videójához hasonlóan ezt a klipet is Hódi Levente rendezte, aki az Ockto Studióval közösen dolgozott az Ég veleden:

Jó volt újra a zenekarral együtt dolgozni, végig lelkesen álltak a videókliphez, és ez sokat segített a tervezés alatt. Az ötlet megszületésében és a klip előkészítésében rengeteget segített Tóth Fabó (a klip operatőre) és Kisbajcsi Fanny. Igyekeztünk a lehető legjobb kapcsolatot létrehozni zene és kép között.

Az új, negyedik nagylemezre már nem kell sokat várni, szeptember 20-án lát napvilágot az EL. A felvételei ismét Dexternél, a Supersize Recordsban, és a Launching Gagarin Records and Management gondozásban jelenik meg.

Már akkor a szart kerestem az interneten, amikor még betárcsázós volt – ContextUs

Az Elefánt zenekar tavasszal mutatja be legújabb nagylemezét. Szendrői Csabát, a banda frontemberét – aki egyben social media manager is – kérdeztük a szövegírásról, az új anyag részleteiről, de kitekintettünk a magyar irodalmi élet körüli botrányokra is.


A korongnak természetesen lesz bemutatója, október 12-én, a budapesti Akvárium Nagyhalljában.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3