Követem Sztárok Johnny Depp-Amber Heard rágalmazási per: „Azért ütöttem meg Johnny-t,...

Johnny Depp-Amber Heard rágalmazási per: „Azért ütöttem meg Johnny-t, hogy ne lökje le a lépcsőről a húgomat”

Promóció

Amber Heard kihallgatásának második napján a londoni Legfelsőbb Bíróságon elismerte: megütötte Johnny Deppet, Kate Mossra hivatkozva.

Eddig nem ismert részletekkel rukkolt elő Heard

Promóció
- Advertisement -

Második napjához érkezett Amber Heard három naposra tervezett tanúkihallgatása a Johnny Depp által indított rágalmazási perben. A Karib-tenger kalózai sztárja azért perelte be a brit The Sun bulvárlapot és kiadóját, a News Group Newspapers-t, mert az egyik cikkükben feleségverőnek nevezték. Miután a bíró az alperes próbálkozása ellenére nem ejtette az ügyet, így megkezdődött a maratonira tervezett eljárás.

Amber Heard a július 21-i tárgyalási napon / Fotó: Facundo Arrizabalaga/EPA

Az eddigi tárgyalásokból megtudhattuk, hogy miért adta be a házaspár a válókeresetet 2016-banmilyennek látták a házaspár magánéletét alkalmazottaik, illetve mi is történt a kutyacsempészési ügyben. Július 20-án Amber Heard azt vallotta, hogy Depp több alkalommal halálosan megfenyegette. Ezúttal a július 21-én történteket foglaljuk össze a The Guardian tudósítása alapján.

Johnny Depp hírnevének és karrierjének sorsa dől el az elkövetkező hetekben

Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard régóta várt összecsapása július 7-én kezdődött egy brit bírósági tárgyalótermében. A rágalmazási per tétje Depp nemzetközi hírneve, írja a The Guardian . Az egykori házaspár magánéletére vonatkozó igencsak zavarbaejtő vádak láttak napvilágot már a pert megelőző meghallgatások során.

Amber Heard először egy 2015 márciusi veszekedésről beszélt, amikor a nő megütötte Deppet. A házaspár Los Angeles-i penthouse lakásában tartózkodott Heard húga, Withney is.

A testvérem védelmében ütöttem meg Johnny-t. A lépcső tetején álltak. Hallottam, hogy az egyik volt barátnőjét, talán Kate Mosst, lelökte a lépcsőről

– mondta a színésznő, mire Depp ügyvédje megjegyezte, hogy most hallott először erről a Moss-féle lépcsős esetről.

The Rum Diary – Official Trailer (2011) HD Johnny Depp New Movie

Based on the debut novel by Hunter S. Thompson, “The Rum Diary” tells the increasingly unhinged story of itinerant journalist Paul Kemp (Johnny Depp). Tiring…

Eleanor Laws arra is rákérdezett, hogy tudta Johnny Depp egyszerre Heard haját húzni, a másik kezével meg verni őt, amikor a színész keze be volt gipszelve. Majd meggyanúsította a színésznőt, hogy csak kitalálta ezeket a sztorikat az események köré, ahogy halad előre a tárgyalás. „Minden egyes apró részletet vagy gondolatot nem tudok egyszerre elmondani” – reagált a 34 éves színésznő.

Laws szerint Heard saját maga vágta meg a karját, hogy védencére kenje. Depp volt felesége azonban azt állította, hogy kettejük közül Depp volt az önbántalmazó, nem ő.

Csakis Depp tehette, de lehet, hogy a kutya volt

Heard még februárban írt egy nyilatkozatot, amely a héten került nyilvánosságra.

Bár az eljárás nem ellenem irányul, mégis kétségbe vonják, hogy igazat mondok-e arról, mit éltem át. Megdöbbenve tapasztalom, hogy még évekkel a válásunk után is a volt férjem erőszakos cselekedeteivel és zaklató magatartásával kapcsolatos kérdésekre kell választ adnom, aki engem okol a saját problémái miatt. Bár nem engem perelt be, mégis úgy érzem, mindez ellenem irányul. Johnny ezt a platformot használja, hogy az ellenem szóló hamis vádjait hangoztassa, amiket azért talált ki, hogy rám foghassa, hogy miattam lett oda a jóhíre

– így a nyilatkozat szövege. „A kapcsolatunk során az emberek észrevették, hogy tele vagyok sérülésekkel. Csak nem ver téged? – kérdezgették. Azért nem meséltem erről másoknak, mert őt és a kapcsolatunkat védtem. És magamat is a megaláztatásoktól. Aztán kitapasztaltam, hogyan tudom eltüntetni a sérüléseket. Később azonban már nem lehetett eltitkolni” – olvasható Heard állásfoglalásában.

Audio file of Johnny Depp revealing that Amber Heard throws pots at him

At today’s High Court hearing, Amber Heard and two of her friends were accused of ‘putting their heads together’ to lie about claims that Depp attacked her a…

A tárgyaláson szóba került még az Elon Muskkal való kapcsolata is. A színésznő tagadta, hogy a Deppel való házassága alatt közelebbi ismeretségbe került volna a milliárdossal. Elmondása szerint Depp minden színészkollégájával, akivel együtt forgatott, meggyanúsította, James Francótól Kevin Kostnerig.

Johnny Depp előző partnerei cáfolják a vádakat, miszerint a színész erőszakos lenne

Johnny Depp és Amber Heard házassága három évvel ezelőtt, 2017-ben ért véget, nem túl szép kimenetellel. A színész azzal vádolta meg feleségét, hogy bántalmazta őt. Ugyan a nő cáfolja, mindezt hangfelvétel is bizonyítja. Heard 2016 májusában állt bíróság elé a Depp elleni vádakkal, miszerint a 18 évig tartó, toxikus hangulattól fülledt házasságuk során a férfi többször is megverte őt.

Az ágyban talált ürülékről Heard azt vallotta, hogy el sem tudja képzelni, ki tehette ezt a gusztustalanságot. Nem vicces, de szerinte Deppen kívül senki másnak nincs ilyen humorérzéke. Ugyanakkor hozzátette, hogy lehet, hogy az egyik kutyája volt, aki nem teljesen szobatiszta.

A tárgyalás folytatódik.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3