Nézem Film Megérkezett az új Joker utolsó előzetese és brutálisan marcangoló

Megérkezett az új Joker utolsó előzetese és brutálisan marcangoló

Promóció

Már nagyon várjuk a Joker-filmet Joaquin Phoenix a főszereplésével, de még mindig bő 1 hónapra vagyunk a bemutatótól. Addig is, be kell érnünk az előzetesekkel, amelynek legutolsó része a napokban érkezett meg. Arra jó, hogy még az eddiginél is jobban izguljunk, milyen lett a teljes film. A videó alapján, nagyon is ütős.

Promóció

Jouaquin Phoenix játssza Arthur Fleck, azaz Joker szerepét Todd Phillips várva várt filmjében. Magyarországon október elején lesz először látható az izgalmasnak ígérkező thriller. Ezt egyelőre csak az eddig megjelent előzetesek alapján állíthatjuk, de Joaquin Phoenix és Robert De Niro (Murray Franklin) nevei is nagyban hozzájárulnak a feltevéshez.

Várjuk! / Foró: Awards Circuit

Az utolsó előzetes a napokban jött ki, picivel több részletet mutatva a filmből. A történetben Phoenix egy lecsúszott komikus szerepét ölti magára, zseniális alakítással. Phillips, aki korábban inkább vígjátékokat jegyzett (Cool túra, Másnaposok stb.), a Joker filmmel komolyabb oldalát is bemutatja. De Niro showmant alakít, de a filmben még feltűnik, Zazie Beetz mint Joker barátnője, valamint Frances Conroy, Bill Camp és Marc Maron a főbb mellékszerepekben.

Még nem is látható, máris díjazzák Joaquin Phoenix Jokerét

A Joana Vicente és Cameron Bailey által vezetett Totontói Nemzetközi Filmfesztivál (TIFF) színészi díjára terjesztették fel Joaquin Phoenix-et. Korábban ezt a megtiszteltetést Meryl Streep számára ítélték oda. Phoenix részt vesz a Todd Phillips rendezte Warner Bros.-féle Joker észak-amerikai premierjén. A történet az ikonikus gonosztevőről szól, akit a korábbi a Batman-filmekben olyan színészek alakítottak, mint Jack Nicholson, Heath Ledger vagy Jared Leto.

Amennyiben valaki még nem írta fel a határidőnaplójába, október első hetében ne felejtse el megnézni Phoenix Oscar-esélyes filmjét. A színész úgy tűnik, eddigi legjobb alakítását nyújtja, fizikailag is teljesen átváltozott a hitelesség kedvéért. Az előzetesek alapján valóban félelmetes az átalakulás. Remélhetőleg, a teljes film sem fog csalódást okozni a nézőknek.

Íme, az új előzetes:

JOKER – Final Trailer – Now Playing In Theaters

https://www.joker.movie https://www.facebook.com/jokermovie https://twitter.com/jokermovie https://www.instagram.com/jokermovie/ Director Todd Phillips “Joker” centers around the iconic arch nemesis and is an original, standalone fictional story not seen before on the big screen. Phillips’ exploration of Arthur Fleck, who is indelibly portrayed by Joaquin Phoenix, is of a man struggling to find his way in Gotham’s fractured society.

ForrásVulture
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3