Hallgatom Mindenkit meglepett a világsztár, Nicki Minaj bejelentése

Mindenkit meglepett a világsztár, Nicki Minaj bejelentése

Promóció

Nicki Minaj, a többszörösen Grammy-díjas, New York-i rapper nem kis meglepetést okozott tegnap: bejelentette visszavonulását. 

Promóció

Csütörtök este, Twitteren közölte Nicki Minaj a rajongóival: visszavonul a zenéléstől, írja a BBC. Szeretne családot alapítani, és minden idejét és energiáját ezen projektre akarja szentelni. A BBC és más szaklap is megjegyzi, egyelőre nem tudni, mennyire komoly a bejelentés. Ennek okát abban látják a sajtómunkatársak, hogy üzent a bejegyzésben az őt gyűlölőknek is.

Nicki Minaj / Fotó: Getty Images

Mint írta: “tudom, hogy örültök most”. Az elmúlt évek egyik legsikeresebb rappere idén kötött házasságot Kenneth Perryvel, aki korántsem nevezhető jófiúnak. Még a leglelkesebb rajongók sem tudják elfogadni a férfit. Ennek oka, hogy korábban családon belüli erőszakkal és gyilkossággal is vádolták Perryt. Újdonsült férje mellett többször is kiállt, és az énekesnő elmondása szerint boldogok együtt.

Mrs. Petty on Twitter

I’m still right here. Still madly in love with you guys & you know that. In hindsight, this should’ve been a Queen Radio discussion & it will be. I promise u guys will be happy. No guests, just us talking about everything.

Egy mai tweetjében egy rajongó visszavonulással kapcsolatos kérdésére azt írta, hogy hamarosan többet is mond az egészről a Queen Radio című rádióműsorában.

Nicki Minaj Trumpnak: “Illegális bevándorlóként jöttem ebbe az országba”

“Illegális bevándorlóként jöttem ebbe az országba 5 éves koromban” – írta Instagramjára a rapper. Nicki Minaj Saint James, Port of Spain-ben született, Trinidad és Tobago-ban. – folytatta az énekesnő. 1.6m Likes, 32.7k Comments – Barbie® (@nickiminaj) on Instagram: “I came to this country as an illegal immigrant @ 5 years old.

Az idei év eddig nem Minaj éve volt: megszakadt a kapcsolata eddigi menedzsereivel, és ugyan a 2018-as Queen című albuma sikeres volt, az idei évre tervezett amerikai turnéját végül lefújták, és nem hirdettek helyette újat.

NICKI MINAJ – BUDAPEST (LIVE 2019 HUNGARY, concert in Sportarena, The Nicki Wrld Tour)

NICKI MINAJ LIVE 2019 BUDAPEST concert in Sportarena, HUNGARY The Nicki Wrld Tour Credit – kiscsabesz_, ia_rodion, artem__levi, pasha_kerbel, hezerling

Idén februárban egyébként Magyarországon is fellépett. Ez volt az első. Az utolsó is?

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3