Három lövéssel meggyilkolták Nipsey Hussle Grammy-jelölt rappert

Meggyilkolták Nipsey Hussle rappert vasárnap Los Angelesben. Sajtótudósítás szerint Hussle mintha megérezte volna a halálát a legutóbbi legutóbbi tweetje alapján.

Lövöldözés tört ki az utcán annál a Los Angeles-i ruhaboltnál, amely Nipsey Hussle rapper tulajdonában volt. Három embert lőttek meg, az állítólag véletlenül ott tartózkodó Hussle-t három lövés érte, a kórházban belehalt sérüléseibe. A két másik áldozat súlyos állapotban van, a lövöldöző férfi elmenekült a helyszínről.

No Title

Having strong enemies is a blessing.

Az ABC tudósítása szerint a rapper mintha megérezte volna a közelgő tragédiát, mert vasárnap délután azt írta a Twitteren: “áldás az embernek, ha kemény ellenségei vannak”.

A rendőrség mindazonáltal nem bocsátkozott feltételezésekbe a lövöldözés okairól, megkezdte a nyomozást, és részleteket hétfő kora délutánra ígért.

GettyImages 1095294580
Nipsey Hussle amerikai rapper / Fotó: Getty Images

A 33 éves, Los Angelesben született afro-amerikai Hussle az Egyesült Államok egyik legismertebb zenésze volt, az idén Grammy-díjra is jelölték.

A Kuciak-gyilkosság a kormány lemondásához vezethet Szlovákiában

A Fico-kormánynak nagy esélye van a jelenlegi belpolitikai válság mellett, hogy úgy vonuljon be a szlovák történelembe, mint amely kormányzás idején meggyilkolhattak egy a munkáját alaposan végző újságírót. Ján Kuciak a politikusokkal szoros kapcsolatot tartó üzletemberek ügyei, adócsalással és alvilági üzelmek feltárásával foglalkozott.

A ruhaboltot 2017 júniusában nyitotta meg, és tavaly szeptemberben már történt késelés és lövöldözés az üzletnél. A rendőrség azonban eredmény nélkül zárta le az ügyet, mert a bűncselekménynek nem voltak áldozatai, és a szemtanúk nem voltak hajlandók együttműködni a nyomozókkal, így az elkövető személyére sem derült fény.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból