Néhány érdekes tény, amik mellett nem lehet elmenni, ha az online szerencsejáték nyerési esélyeiről és lehetőségeiről van szó. Tekintse meg a rejtett tényezőket.
Bizonyos vélemények alapján semmiképpen sem lehet befolyásolni az online szerencsejátékokban a sikeresség valószínűségét. Az tény, hogy az eseményeket semmilyen formában nem lehet befolyásolni, viszont azt, hogy mire tesz tétet egy játékos az elég szubjektív. Ráadásul az is, hogy milyen tényezők alapján jut valaki el egy bizonyos döntésig, amikor kockára teszi a pénzét egy várható nyeremény reményében. Ezek a tényezők közel sem egyértelműek és minden játékosnál teljesen más jellegű dolgokat jelenthetnek. Az alábbi cikkben megvizsgáljuk, hogy milyen külső tényezőket lehet figyelembe venni, amik segíthetnek növelni a nyerés esélyét. 

A szerencsejátéksok hozzáállása a platformokhoz

A szerencsejáték felületek, mint például az online kaszinó platformok hihetetlen mennyiségű ajánlatot és lehetőséget kínálnak a szerencsejátékosok számára, hogy próbára tegyék szerencséjüket. Sokak számára ez tényleg csak a szerencséről szól, viszont vannak olyan játékosok, akik magasabb szinten űzik a játékot és igyekeznek bevonni olyan tudást, ami esetlegesen megnöveli a nyerés esélyét.  A tudatos játékosok a külső tényezőktől való veszteség esélyét a minimálisra szeretik kalibrálni, ezért az összes olyan paraméter, ami zavarhatja a játékot, vagy csökkentheti a nyerési esélyt, azt likvidálni vagy minimalizálni kell.

Külső tényezők

A játék elkezdésekor az egyik legfontosabb, hogy egy teljesen biztonságos és legális felületen induljon el a játékos. Ez azt jelenti, hogy a kaszinó vagy bukméker platform rendelkezik legális engedéllyel és különböző ellenőrző testületek auditálják a platformok működését. A kifizetések rendben zajlanak és minden játékos hozzájut a nyereményéhez. Értelemszerűen, ha valaki egy csaló oldalon játszik, amely csak a játékosok pénzére hajt, akkor esély sincs a nyerésre, bármit is tesz a játékos.

Az online szerencsejáték üzemeltetőknél a következő lépésben ellenőrizni kell, hogy a kínált játékok teljes mértékben megfelelők-e és a jelzett RTP értékek valóban hitelesek-e. A hiteles kaszinóknál ellenőrizhető minden egyes pörgetés például a nyerőgépeken, amivel igazolhatók a játékok, tétek, nyeremények minden egyes időpillanatban. Ezzel is kiküszöbölhető, hogy ne megbízhatatlan játékokkal próbálkozzon a játékos, mert nem lesz nagy sikerélménye.  A játékok kiválasztása nem maradhat el a kelléktárból. Ez azt jelenti, hogy érdemes csak olyan játékokkal játszani, amiknek működését teljes mértékben elsajátítottuk. Ebben segítségre lehetnek olyan oldalak, mint a  nejlepsiceskacasina.com/, ahol online útmutatókat lehet olvasni mind az operátorokról, mind pedig online játékokról.

Az egyik legfontosabb paraméter, ami már a személyes tényezők közé sorolható, hogy maradjon mindig józan. Ez elég sokrétű történet, hiszen több aspektusból is józannak kell maradnia annak, aki nyereményt szeretne elkönyvelni, akár rövid, akár hosszú távon. Nagyon sok játékos például alkoholos befolyásoltság alatt játszik, ami szinte törvényszerűvé teszi a bukást. A józan ítélőképesség elvesztésével a nyeremények valószínűsége is torzul, illetve a tét és bankroll kezelés is, ami egyenes út a játékra szánt pénz elvesztéséhez. Azonban a fizikai józanságon túl mentálisan is teljesen képben kell lenni. Ez azt jelenti például, hogy megfontolt és megalapozott döntéseket kell hozni, nem csak rövid, de hosszú távon is. Egy nagy hiba szokott lenni, amivel rengeteg pénzt lehet megspórolni, ha nem hajszoljuk a veszteségeket. Az elveszett pénz mihamarabbi visszanyerése az egyik alapja a pénzszórásnak. Nagyon kicsi a valószínűsége, hogy ha eddig nem nyert valaki és bukó szériában volt, akkor ha nagyobb tétekkel kezd el játszani és bevállalósabban játszik, akkor gyorsan vissza fog jönni az elvesztett összeg. Ilyenkor általában megsokszorozódik a veszteség, és komolyabb pénzügyi gondok adódhatnak.

Fontos az is, hogy időben eszméljen a játékos, ha rossz szériába kerül. Ezt fel kell ismerni a lehető leghamarabb és ilyenkor szünetet kell tartani. Persze ezek a dolgok nem érzésre mennek, hanem matematikai számításokra alapozandók, amihez létszükség a józanság. A játékok korlátozása is növelheti a nyereményeket, illetve a csökkenthetik a veszteségeket. Az egyes kaszinókban és sportfogadó platformokon lehetőség van arra, hogy korlátot szabjanak a játékosok a heti vagy havi költéseiknek. Ez pontosan azt jelenti, hogy maximalizálni lehet mekkora összeget fizethet be a játékos az online számlájára. Így elkerülhetők olyan pénz költések, amik már a pénztárcán túli összegeket mozgatnak meg, és kerülhet adósságba a játékos.

Egy igen praktikus megoldás lehet még a játékok során, a jegyzetek készítése, amiben rögzítésre kerül, hogy mit gondoltunk a tét megjátszása előtt, és mi lett az eredmény. Ezt a tevékenységet hosszú távon lehet folytatni és bizonyos időközönként vissza lehet mérni, hogy mi az, ami működött és mi az ami nem. Egészen elképesztő, hogy már kis számú tét megjátszása után is kirajzolódhat egy bizonyos fajta trend, ami befolyásolja a játékot, a tétek megjátszását és a nyereményeket, vagy bukásokat. Azt előre el lehet mondani, hogy a bukások okait könnyebb felderíteni, mint a győzelmekét, ezért első körben az lesz a legfontosabb teendő, hogy az értelmetlen veszteségeket likvidálja az ember a szerencsejátékából és utána lehet rámenni a nyereségek megszerzésére.

Összességében elmondható, hogy a sikeres szerencsejátékosok komoly rendszerben gondolkodnak és szoros szabályok alapján hoznak döntéseket és cselekednek. Persze sok esetben ez sem elég a sikerhez, mivel szerencsejátékról van szó, amiben a legnagyobb százalékot a szerencse hordozza. Ha valakit nem kedvel Fortuna istennő, akkor tehet bármit, de nem fog sikerrel járni. Azonban a sikerért lehet kis lépéseket tenni, amikhez bizonyos tényezők megfelelő használatát kell elsajátítani és ezáltal egy optimális környezetet kialakítani az online szerencsejátékokhoz.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.butika.hu_ - 2023 január - Cikk1

Zoknikötési útmutató

Akár új készségekkel szeretnéd kiegészíteni a már meglévő kötési tudásodat, akár csak egy olyan kisebb projektet szeretnél, amelyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová, a zoknikötés mindkét esetben nagyszerű alternatíva lehet számodra.

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.