Válaszokra csak a Pszinapszis Budapesti Pszichológiai Napok idei programjai közt lelhetünk. Mácsai Pál Terápiájában keresik a megoldást a titoktartásra, áttételre és kettős kapcsolatra. Dr. Lisznyai Sándor az elnyomó politikai vezetők viselkedésére. 

2019-ben sem maradhatunk pszichológiai boncolgatás nélkül, hála a Pszinapszis Budapesti Pszichológiai Napok programjainak. A programok közül kiválasztottunk kettőt kedvcsinálónak. Bővebb információkért látogass el a Pszinapszis hivatalos weboldalára!

2Kerekasztal-beszélgetés a Terápia című sorozatról

Mácsai Pál a Terápia sorozatban / Fotó: HBO

Titoktartás, áttétel, kettős kapcsolat: a pszichoterápiában ismert jelenségek, melyeket a népszerű Terápia cím sorozat is bemutat a nagyközönségnek. Hol találkozhat művészet és valóság? Hogyan készültek a színészek szerepükre, és vajon milyen tanulsággal gazdagodtak általa?

A világ két arccal: mentális betegségek megítéléséről – Vélemény

Amíg tőlünk nyugatra szinte divat terapeutához járni, itthon rögtön megbélyegzik az embert, sokszor alaptalanul. Sokan dobálóznak sértő szavakkal, akik még csak különbséget sem tudnak tenni a két foglalkozás között. Többen keverik a kifejezéseket, de a tisztánlátás kedvéért: végzettségbeli különbségek mutatkoznak.

Volt-e saját élmény, ami esetleg segítette őket? Mi hozhatta a sorozat sikerét? A kerekasztal-beszélgetés a Terápia sorozat színészeivel, mint Mácsai Pál és Kiss Dániel, keresni a választ Dr. Bene Ágnes pszichiáter keresni a választ ezekhez hasonló kérdésekre. A moderátor Ördögh Csilla.

Időpont: 2019. április 6., szombat 14 óra

Helyszín: 1131 Budapest, József Attila tér 4., Eisberg terem

Következő