Követem Sztárok Schobert Norbi szerint a házasságok azért mennek tönkre, mert...

Schobert Norbi szerint a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők elcseszik és nem fogynak le szülés után

Hirdetés

Schobert Norbi, mielőtt steaket enni ment volna Rubint Rékával, gondolta, bejelentkezik Facebook-oldalán live videóval, és elmondja, a nők a hibásak azért a tönkrement házasságért, mert nem fogynak le.

2
Ocsmányul megy tönkre a nők bőre

Rubint Réka és Schobert Norbi örül a fánknak
Hirdetés

“Egy darabig megy a Kamagra (potencianövelő – a szerk.) pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat” – fejezte be az egyirányú eszmecserét Schobert.

Security Check Required

No Description

Nem ez az első alkalom, hogy Schobert a Facebookon filozofálgat fontos kérdésekben. Legutóbb közgazdaságtani eligazítást tartott követőinek, és elmondta, nem igaz, hogy a gazdagok sok pénzt elvesznek a szegényektől, pénzből ugyanis korlátlan mennyiség van, emlékeztetett a 444.

De a kövérség-fóbia szintén nem most került terítékre először. Hat évvel ezelőtt, 2014-ben a plus size modelleket ekézte. A fitneszguru ugyanis azt találta mondani, hogy a plus size modelleket nem azért tapsolják, mert szépek, hanem mert bátrak megmutatni a kövérségüket. A másik oldal természetesen nem így gondolja. A Bors által megkérdezett Kovács Zsuzsanna (a Miss Dundi & Dögös Szépségverseny igazgatónője – a szerk.) azért nem érti a szavait, hiszen – ahogyan fogalmaz – Rubint Réka és Schobert pont a kilójuktól megszabadulni vágyó emberekre építette a birodalmát.

Schobert szerint néhány kiló felesleg még jól tud állni, de húsz, harminc már egészségügyi kockázatot jelent. “Bátrak ezek a lányok, mert meg merik mutatni a testüket. De ezzel senki sem segít rajtuk, ettől nem lesz jobb az életük, hiába gondolják azt, hogy egy verseny után több önbizalmuk lesz” – fogalmazott a lapnak.

Következő
Hirdetés

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Hirdetés

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

Személyes kalandozásaim a klímakatasztrófában

A klímaváltozás csak egy kommunista trükk, az időjárásnak nem kell megszűnnie?

Primal: az utolsó utáni némafilmben egy ősember dinoszauruszon lovagol

Véres és precíz történet, amiben senki egy árva szót sem szól.
Promóció
Promóció
Hirdetés

ez is érdekeltéged
<3