A Stranger Things 3. évadában látható pláza eladó, úgyhogy akár te is megkaparinthatod. 

Hirdetés

A népszerű Netflix-sorozat 3. évadában látható épület évek óta kihasználatlanul áll, az építők most a sorozat sikereit felhasználva megpróbálják eladni.

Ismerős a Stranger Things 3. évadában látható Pláza? Most akár meg is kaparinthatod! / Fotó: Netflix

Megszabadulnának a tulajdonosok a Stranger Things harmadik évadából ismert plázától, amelyet a valóságban Gwinnett Place plázaként ismerni. A filmben Starcourt volt a neve, és egy pezsgő, butikokkal teli helynek tűnt, de a való életben régóta elhagyatottan áll.

A Stranger Things 3. Robinja döntött a leszbikus sztori mellett

A Stranger Things 3. évadjában izgalmas időszakot látunk: nyári szünet, ami a tinik életében szinte egyenlő a szerelmi kapcsolatokkal. Steve ( Joe Keery) sajnos kénytelen robotolni egy fagylalt üzletben, ahol munkatársa, Robin ( Maya Hawke) nem éppen olyan típusú lány, akire Steve korábban bukott. Úgy is mondhatjuk, Nancy Wheeler ( Natalia Dyer) teljes ellentéte.

Stranger Things alkotói még reklámfilmet is forgattak a sorozatbeli épületnek, amely egyébként a georgiai Duluth-ban található:

Coming Soon: The Starcourt Mall! | Hawkins, Indiana

Coming to Hawkins in the Summer of 1985…the Starcourt Mall! Starcourt Mall will be one of the finest shopping facilities in America and beyond with options for the entire family. Including The Gap, Waldenbooks, Sam Goody, Claire’s and more! Don’t forget to cool off at Scoops Ahoy Ice Cream shop.

CNN azt írja, a Gwinnett Place nemrég eladósorba került, a tulajdonosok ugyanis úgy döntöttek, árverésre bocsátják. Azt nem közölték, mennyit kérnének érte, de olcsón aligha lehet hozzájutni.

Néhány hete jelentették be, hogy készül a Stranger Things 4. évada.

Hirdetés