Hallgatom Taylor Swift új meglepetésalbummal jött ki a karanténból, a...

Taylor Swift új meglepetésalbummal jött ki a karanténból, a Folklore-ral

Promóció

Taylor Swift nyolcadik stúdióalbumán, a Folklore-on dolgozott a karantén alatt, Aaron Dessner, Justin Vernon és Jack Antonoff voltak szerzőtársai.

Egy kis meglepetés a home office-ból

Promóció
- Advertisement -

Taylor Swift váratlan meglepetést adott rajongóinak: július 23-án megjelent nyolcadik albuma, a Folklore, írja a The Guardian. A Grammy-díjas dalszerző-énekes a számok nagy részét Aaron Dessnerrel (The National) közösen szerezte, de Justin Vernon (Bon Iver) és Taylor állandó szerzőtársa, Jack Antonoff (Bleachers) is közreműködtek a lemez elkészítésében.

Taylor Swift az új lemeze, a Folklore egyik promóciós képén / Fotó: Instagram Taylor Swift

„A legtöbb dolog, amit idén nyárra terveztem, nem jött össze, viszont van valami, amit nem terveztem, mégis sikerült megvalósítani” – írta Swift az Instagram-oldalán. Hozzátette, a karantén során, egymástól távol készítették az albumot néhány „zenész hőssel” közösen.

Taylor Swift – the 1 (Official Lyric Video)

Official lyric video by Taylor Swift performing “the 1” – off her album ‘folklore.’ Album available here: https://store.taylorswift.com ►Subscribe to Taylor …

Dessner a Twitteren osztotta meg az album keletkezésének körülményeit. Mint megtudhattuk, április végén kereste meg őt az énekesnő azzal, hogy írjanak együtt valamit. Ezután néhány dalkezdeményt át is küldött Swiftnek, aki erre kész számmal válaszolt néhány órán belül, és ez így ment végig.

Ritkán kapok ilyen ihletet valakitől, még most sem hiszem el, hogy ez megtörtént

– tette hozzá.

„Nincs garancia semmire”

„Ezelőtt valószínűleg túlgondoltam volna, hogy mikor célszerű megjelentetni az új lemezt, mi a tökéletes időzítés. De most olyan napokat élünk, hogy semmire sincs garancia. Az ösztönöm azt súgja, hogy ha azt csinálom, amit szeretek, akkor azt meg kell osztanom a világgal” – írta Swift.

Taylor Swift az évtized korszakos zsenijévé vált, megkapta az AMA díját

Taylor Swift akkora világhírnek örvend, hogy ha a Google-ön a legfelkapottabb keresések akarjuk megtekinteni, az ő nevét adják meg példának. Ám ezentúl elmondhatja magáról, hogy az évtized előadója. taylor swift lover, taylor swift wiki, taylor swift instagram, taylor swift shake it off, taylor swift me

A 30 éves tenessee-i dalszerző korábban, a karantén során vagyonából is nagylelkűen adakozott szülővárosa legendás lemezboltjának és a járvány miatt nehéz anyagi helyzetbe került rajongóinak. Az énekesnő sosem tagadta, mennyire ellenszenves neki a jelenlegi amerikai elnök, Donald Trump, és a Black Lives Matter mozgalom mellett is felszólalt.

folklore will have 16 songs on the standard edition, but the physical deluxe editions will include a bonus track called “the lakes.” Because this is my 8th studio album, I made 8 deluxe CD editions and 8 deluxe vinyl editions that are available for one week😄 Each deluxe edition has unique covers, photos, and artwork. Available exclusively at taylorswift.com

No Description

A Folklore az énekesnő 2019-es Lover című albumát követi. Swift fellépett volna idén a legendás Glastonbury fesztiválon is, ahol csepegtethetett volna némi morzsát az új lemezről, azonban a fesztivál végül elmaradt a világjárvány miatt.

Taylor Swift gyalázatos nyerészkedőknek nevezte korábbi lemezkiadóját

A kiszivárogtatott felvétel valójában egy közel 12 éves rádióadásból származik, amikor a tízszeres Grammy-díjas amerikai country-pop énekesnő, dalszerző mindössze 18 éves volt. – posztolta Instagram-oldalán Taylor Swift, aki a koronavírus-helyzet legújabb szégyentelen és kapzsi megnyilvánulsának nevezte a kiadó akcióját. Az előadóművész hosszú posztban taglalta, mit is gondol valójában a kamu albummegjelenésről.

Talán nem véletlen, hogy éppen ezen a héten jelent meg az új lemez. Ugyanis Kanye West, akivel Swift közismerten nincs jóban, szintén bejelentette, hogy hamarosan új számmal jelentkezik, a Donda: With Childdal.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3