Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton is visszatér a Terminátor: Sötét végzet kedvéért a James Cameron által létrehozott franchise-hoz, írja a The Wrap.

Hirdetés

A Terminátor: Sötét végzet új előzetese végre megmutatja milyen zúzós is lesz a franchise új filmje, amelyben James Cameron producerként tér vissza és magával csábította a sorozat két veteránját is, Schwarzeneggert és Hamiltont.

Linda Hamilton visszatért / Fotó Rolling Stone

A rendezői székben sem akárki ül, hiszen a Deadpool-filmet sikerre vivő Tim Miller dirigálja az új, hiperlátványosnak ígérkező sci-fit.

Arnold Schwarzenegger a fő attrakció Stan Lee Szuperhősök óvodájának

A Genius Brands International elindította az új animációs TV sorozatát Stan Lee’s Superhero Kindergarten (Stan Lee: Szuperhősök óvodája) Arnold Schwarzenegger rel, írja a . „Nem csak vicces és kalandos eseményeket mutat be a Stan Lee: Szuperhősök óvodája, hanem közben fontos tanulságok is vannak benne.

Mackenzie Davis alakítja a továbbfejlesztett humanoidot, aki hatékonyan aprítja a harci robotokat az előzetesben. Sarah Connor pedig kölcsönvette Schwarzenegger kultikus egysorosát, így az ő szájából hallhatjuk viszont az „I’ll be back” – “Visszatérek” mondatot.

Mackenzie Davis a Terminátor: Sötét végzet című filmben / Fotó IMDb

A történet nincs túlbonyolítva: Sarah Connor összeáll Davis karakterével és Schwarzeneggerrel kiegészülve, hogy megvédjék a robotoktól a fiatal lányt, akitől az emberiség jövője függ.

Az új Terminátort Gabriel Luna formálja meg, de olyan színészek is szerepelnek a filmben Natalia Reyes, Diego Boneta, Tom Hopper, vagy Steven Cree. John Connor szerepében visszatér Edward Furlong, igaz ő még nem mutatja meg magát a Terminátor: Sötét végzet új előzetesében.

Terminator: Dark Fate – Official Trailer (2019) – Paramount Pictures

Welcome to the day after #JudgmentDay. Watch the official trailer for #TerminatorDarkFate, in theatres 11.1.19. Linda Hamilton (“Sarah Connor”) and Arnold Schwarzenegger (“T-800”) return in their iconic roles in Terminator: Dark Fate, directed by Tim Miller (Deadpool) and produced by visionary filmmaker James Cameron and David Ellison.

A franchise legújabb darabját október 31-től játsszák a magyar mozik.

Hirdetés