Követem Közélet A Brexit még a Monty Python tagjait is megosztja

A Brexit még a Monty Python tagjait is megosztja

Promóció

Terry Gilliam nem szereti alkotótársa, John Cleese világnézetét, írja a The Guardian. A Monty Python animátora a gender témáját is kifogásolja.

Promóció

Az angol Radio Times rádiós magazinnak nyilatkozott nemrég Terry Gilliam. Többek között arról beszélt, hogy a Brexit és Donald Trump színre lépése óta mélységesen depressziós. Ennek kapcsán pedig reagált John Cleese korábbi véleményére, mely szerint alkotótársa helyesli az EU-ból való kilépést.

Terry Gilliam a Velencei Filmfesztiválon / Fotó: Ettore Ferrari

“Én az ösztönös és együgyű amerikai vagyok. John a kedves – kezdte el kommentjét Gilliam – rettenetesen szeretem Johnt, de ahogy a világot látja, azzal egyszerűen nem értek egyet.” Cleese még májusban nyilatkozta, hogy “London már nem igazán angol város”.

A 79 éves színész akkor nagyon erős ellenszenvet váltott ki, többek közt Sadiq Khan londoni polgármesterből is. Mindezt Cleese azzal igyekezett alátámasztani, hogy az Egyesült Királyságban Londonban szavazott a legnagyobb többség a Brexit ellen.

Úgy tűnt, a Monty Python tagja, Eric Idle halálos fertőzést okozó port kapott borítékban az otthonába

A Monty Python tagja, Eric Idle gyanús port tartalmazó levelet kapott a Los Angeles-i házához, írja a . A Thaiföldről címzett borítékot felbontotta, ám azonnal értesítette a rendőrséget, miután észelelte a bajt. Ezt követően a hatásógáok evakuálták Idle otthonát. A kezdetekben úgy tűnt, lépfenét, másik nevén, anthrax baktériumot tartalmaz a levél.


Gilliam arról is beszélt, hogy az egyetlen hiteles közszereplő a jelenlegi világpolitikában szerinte Sir David Attenborough. Azt is problémának tartja, hogy a humoristák manapság nem igaziak. Szerinte mintha a szépírást túlságosan meg akarnák különböztetni egy rendőrségi vallomástól, ugyanis rettegnek, hogy valaki megsértődik a poénjaikon.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3