Nézem Film Már tudjuk, melyik sorozatot fogod nézni ősszel: jön a...

Már tudjuk, melyik sorozatot fogod nézni ősszel: jön a The Morning Show

Promóció

Ősszel tervezik bemutatni a The Morning Show című sorozatot, amelynek Jennifer Aniston és Reese Witherspoon lesznek a főszereplői. A két név szinte száz százalék a sikerre, bár még tartogathat meglepetéseket a műsor.

Promóció

Jennifer Aniston a Jóbarátok óta szinte biztosíték mindenre. Igen, azokra a filmekre is, amelyekben bugyuta komikát játszik. Reese Witherspoont pedig a Doktor Szöszi és a Hatalmas kis hazugságok után – az Oscar-díjról nem is beszélve (A nyughatatlan, 2005 – a szerk.) –, joggal nevezhetjük A-listás sztárnak. Idén ősszel az Apple TV egy új sorozatot készít a két színésznővel, amelyben a reggeli hírek műsorvezetőinek életét mutatják be. A The Morning Show pontosabban azokról szól, akik minden reggel felkeltik az Egyesült Államok lakosait, valamint a kihívásokról, amelyekkel ez a munka együtt jár.

Jennifer Aniston / Fotó: IMDB

Nemrég megjelent az első teaser előzetes, amelyben éppen csak belekukkanthatunk, hogyan is fog majd kinézni a sorozat. Halljuk Aniston, Witherspoon hangját is, valamint Steve Carrellt, aki szintén szerepet kapott a showban. Mindössze alig egyperces az egész előzetes, de elsőre igencsak ígéretesnek tűnik a sorozat. Bár a stáblista alapján is következtethetünk, hogy az Apple televíziós platformja nem szeretne kockáztatni, a nagy nevekkel aligha lehet elhibázni valamit.

Ők a 10 legjobban fizetett színésznő Hollywoodban / ContextUs

A Marvel filmstúdió Bosszúállók-sorozatának Fekete Özvegye 40,5 millió dollár adózás előtti bevételre tett szert 2017 júniusa és 2018 júniusa között az amerikai magazin becslése szerint. A 33 éves színésznő, aki 2017-es bevételeinek megnégyszerezésével taszította le tavalyi trónjáról Emma Stone-t, a szuperhősmozi negyedik epizódjában is visszatér a mozivászonra 2019-ben.

A 10 részes első évad után máris megérkezett a kérés a második évadra. A cég egyelőre nem jelentkezett pontos dátummal a bemutatót illetően, de mindössze egy hónapra vagyunk az ősztől. Talán már nem kell sokat várnunk, de addig is be kell érnünk a rövid előzetessel és néhány fotóval, amelyek a forgatás alatt készültek.

Íme, az előzetes:

The Morning Show – Official Teaser Trailer | Apple TV+

The news is only half the story. Watch The Morning Show now on the Apple TV app: https://apple.co/_TheMorningShow Nominated for 3 Golden Globes®: Best TV Series – Drama Best Performance by an Actress in a Television Series – Drama – Jennifer Aniston Best Performance by an Actress in a Television Series – Drama – Reese Witherspoon What happens when the people you trust to tell the truth prove themselves to be dishonest?

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3