Tom Hardy nem csak szereplőként vesz részt a Venom folytatásában

Contextus

Contextus

A Venom 2-ben visszatér Tom Hardy, nem csak szereplőként, hanem íróként is, írja a Joblo.

Hivatalosan is megerősítették, hogy a Maugli rendezője és A Gyűrűk ura színésze, Andy Serkis rendezi Tom Hardy főszereplésével a Venom 2-t idén ősszel. Serkis azt is elárulta, hogy Hardy-t bevonták a második film írásának folyamatába is.

Tom Hardy íróként is részt vesz a Venom 2-ben / Fotó: Netflix

„Tom nagyon is benne volt az új történet megírásban Kelly Marcel forgatókönyvíróval. Így az ő elképzeléseik lesznek a középpontban” – árulta el a rendező.

Andy Serkis színés, rendező / Fottó: Vanity Fair

Serkis nyilatkozott a Venom 2 rendezésével kapcsolatban is. Mint mondta, a legfontosabb, hogy Tom Hardy játssza Venom folytatásában a karaktert.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Közte és a karakter között egy különleges kapcsolat jött létre. Ennek a mélyére szeretnénk leásni a következő filmmel. De ezzel kapcsolatban nem mondhatok túl sokat[/perfectpullquote]

– nyilatkozott Serkis.

A Venom első részében Eddie Brock (Tom Hardy) oknyomozó újságíró élete romokban: menyasszonya elhagyta és az állásának is lőttek. Ekkor szállja meg testét egy földönkívüli parazita, Venom, aki szuperképességekkel ruházza fel Eddie-t. Az első rész rendezői feladatait Ruben Fleischer látta el, őt váltja a második részben Andy Serkis.

Venom – magyar előzetes #3

Éééés már itt is van a #TomHardy főszereplésével készült #Venom harmadik előzetesének szinkronizált változata. Hazai bemutató: 2018. október 4. #IGNHungary a…

A szereplők között visszatér az Eddie barátnőjét alakító Michelle Williams színésznő is. A Venom 2 legfrissebb információiról a ContextUs is folyamatosan beszámol.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Nézem>Film > Nézem > Tom Hardy nem csak szereplőként vesz részt a Venom folytatásában
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból