A Venom 2-ben visszatér Tom Hardy, nem csak szereplőként, hanem íróként is, írja a Joblo.

Hivatalosan is megerősítették, hogy a Maugli rendezője és A Gyűrűk ura színésze, Andy Serkis rendezi Tom Hardy főszereplésével a Venom 2-t idén ősszel. Serkis azt is elárulta, hogy Hardy-t bevonták a második film írásának folyamatába is.

Tom Hardy íróként is részt vesz a Venom 2-ben / Fotó: Netflix

„Tom nagyon is benne volt az új történet megírásban Kelly Marcel forgatókönyvíróval. Így az ő elképzeléseik lesznek a középpontban” – árulta el a rendező.

Andy Serkis színés, rendező / Fottó: Vanity Fair

Serkis nyilatkozott a Venom 2 rendezésével kapcsolatban is. Mint mondta, a legfontosabb, hogy Tom Hardy játssza Venom folytatásában a karaktert.

Közte és a karakter között egy különleges kapcsolat jött létre. Ennek a mélyére szeretnénk leásni a következő filmmel. De ezzel kapcsolatban nem mondhatok túl sokat

– nyilatkozott Serkis.

A Venom első részében Eddie Brock (Tom Hardy) oknyomozó újságíró élete romokban: menyasszonya elhagyta és az állásának is lőttek. Ekkor szállja meg testét egy földönkívüli parazita, Venom, aki szuperképességekkel ruházza fel Eddie-t. Az első rész rendezői feladatait Ruben Fleischer látta el, őt váltja a második részben Andy Serkis.

Venom – magyar előzetes #3

Éééés már itt is van a #TomHardy főszereplésével készült #Venom harmadik előzetesének szinkronizált változata. Hazai bemutató: 2018. október 4. #IGNHungary a világhálón: * Weboldal: http://hu.ign.com/ * Facebook: https://www.facebook.com/IGNHungary * Twitter: https://twitter.com/ignhungary * Instagram: https://www.instagram.com/ign_hungary/

A szereplők között visszatér az Eddie barátnőjét alakító Michelle Williams színésznő is. A Venom 2 legfrissebb információiról a ContextUs is folyamatosan beszámol.