Egy dallasi étterem 100 dollárt fizet kutyasimogatásért

Egy dallasi étterem 100 dollárt fizet kutyasimogatásért

Egy dallasi kutyabarát étterem, a MUTTS Canine Cantina egy olyan szokatlan állást hirdetett meg, amit sokan jellemeznénk álmaink pozíciójaként. A szerencsés kiválasztott egyetlen feladata, hogy az étterembe látogató kutyákat simogassa.

Az étterem október végén posztolta az álláshirdetést az Instagramra. A felhívás szerint az érdeklődők egy olyan fotó vagy videó megosztásával tudnak jelentkezni a munkára, amely kifejezi a kutyasimogatási készségeiket.

Tilda Swinton kutyái Händel operájára táncolnak / ContextUs

Ahogy megírtuk, a brit színésznő a Sóhajokban kettős szerepben is feltűnik: az egyik fő női szerep mellett ő alakítja Luca Guadagnino horror remake-jének idős férfikarakterét is. Legújabb projektjének azonban kutyái a főszereplői. A 18. századi zeneszerző, Händel Flavio című operájának zenéjére Rosy, Dora, Louis, Dot és Snowbear táncolnak, azaz ugrálnak Skóciában a vízparton.

Bár biztosan rengetegen vállalkoznának önkéntesen is erre a nemes feladatra, a szerencsés kiválasztottat óránként 100 dollárral – közel 30 ezer forinttal – jutalmazzák munkájáért.

Óránként 100 dollárt fizetnek kutyasimogatásért. / Fotó: Giphy /

 

A cég arra buzdítja a potenciális jelentkezőket, hogy a lehető legkreatívabban mutassák be, miért ők a legalkalmasabbak a munkára. A kreativitásra mindenképp szükség is van, már majdnem kétezren használták a hirdetés hashtagjét az Instagramon.

Kezdőlap > Egy dallasi étterem 100 dollárt fizet kutyasimogatásért

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból