A Budapest Park is imádja a Foalst

A Budapest Park is imádja a Foalst

Talán nem is kellene meglepődni a line-upokon, amikor a Budapest Park weboldalára tévedünk. Ám ezúttal a szokottnál is nagyobb név érkezik nyáron a Parkba: a Foals.

Ellátogat hozzánk, Budapestre az egyik legmeghatározóbb indie-zenekar, a Foals. Tavaly már ugyan belekóstolhattak a magyar levegőbe, és úgy látszik, tetszett nekik az itteni fogadtatás a rajongók részéről.

Tavaly jelent meg a negyedik nagylemezük, a What Went Down, ami újabb magaslatokatba emelte a bandát. Felléptek a Reading Festivalon is, ami egy meglepetés-koncert volt az augusztusi lemezmegjelenés előtt. A szakmai körökben meglehetőségen elismert NME magazin úgy nyilatkozott, hogy

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]az egész rendezvény legjobb pillanata volt.[/perfectpullquote]

Termékeny visszhangra lelt a What Went Down lemez, hiszen az Uncut, Mojo, GQ etc. is méltatta a korongot. Nem beszélve arról, hogy az NME Awards-ról el is hozták a Legjobb Albumának járó díjat.

Sőt, az egyre nagyobb sikerű BritishMood-partyk is rendre Foals-dalokból építkeznek, valamint nemrég, április 23-án a zenekar frontemberének születésnapjának tiszteletére egy koncertet is szerveztek a Dürerbe.

De nem mehetünk el szó nélkül a több díjat is bezsebelő Skins mellett sem. A már említett BritishMood Skins-partykat is szervez, és nem maradna el egy oylan est sem, ahol legalább fél tucatnyi Foals-dal ne hangzana el (egyébként a már említett brit sorozatban a zenekar szerepet is kap).

A többször a világ legjobb koncertzenekarának választott Foals tehát karrierjének csúcsán látogat újból hazánkba, hogy két fesztiválos fellépése után végre önálló koncerten mutathassa meg, valóban érdemes a címre.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2016. – augusztus – 17. – 17 óra

Helyszín: Budapest Park

Jegyár: Early bird: 5. 999 HUF – 08. 01-ig: 6. 999 HUF – 08. 02-től és a helyszínen: 7. 999 HUF – Terasz-jegy: 14. 999 HUF (A Terasz-jeggyel kogosult vagy belépni a VIP bejáratán. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, s az azt követő bulit is.

Kezdőlap > Uncategorized > A Budapest Park is imádja a Foalst

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból