A Good Charlotte idén Magyarországra látogat

A Good Charlotte idén Magyarországra látogat

Van okunk ám az örömre! Marilyn Manson mellett idén újabb világsztár fogja döngetni a Budapest Park kapuit: nem más, mint a Good Charlotte!

Ki ne ismerné a Good Charlotte-ot! A fiatalabb generációnak ugyan akadhatnak problémái ezzel, de a húszas éveiket taposó mai fiatalok között talán nincs olyan, aki ne hallgatta volna őket. Mindenki életében volt egy korszak, amikor kicsit jobban lázadt a szülők, az iskola, és alapvetően az életét irányító, befolyásoló tényezők ellen, a Good Charlotte dalai pedig tökéletesen alkalmasak voltak arra, hogy kicsit kitombolhassuk magunkat rájuk.

A Budapest Park június 17-én erre remek lehetőséget is ad, ismét elővehetjük a szekrény legmélyéről a már elnyűtt, de még mindig menő szegecses öveket, bandás, kopott pólókat, és a viseltes, rongyos tornacipőket a hozzá illő trapézszárú farmerrel. Ugyan a rádióból felvett dalok, walkmanek és discmanek már kimentek a divatból, az együttesen azonban hál’ istennek nem fogott az idő.

Egy generáció ezen nőtt fel, a Park pedig színültig tele lesz ilyen külsejű egyéniségekkel. Végre mindenki egy kicsit visszacsöppenhet tinédzser korába, és egy hatalmasat tombolhat a legjobb dalokra. A lányok pedig kicsit megint szerelmesek lehetnek a Madden-fivérekbe.

A jegyértékesítés január 27-én elkezdődött, ha szemfüles vagy, még időben lecsaphatsz az early bird-jegyekre. Találkozunk ott?

#weboldal | #facebook | #instagram | #tumblr

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. június 17. – 16 óra

Helyszín: Budapest Park, Budapest

Jegyfoglalás: ITT

Kezdőlap > Uncategorized > A Good Charlotte idén Magyarországra látogat

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból