Analóg szinti hegyek: Stardive címmel jön Karanyi új albuma

Analóg szinti hegyek: Stardive címmel jön Karanyi új albuma

Karanyi novemberben egy egyedülálló megjelenéssel készül. A Stardive című új album a tavaly megjelent Million One című lemez folyatatása. Jönnek újra a ’80-as évek sci-fi filmzenéjét idéző dalok, analóg szintetizátor hegyek, de most mindez egy merőben új formátumban.

A kétszeres Fonogram- és Petőfi-díjas szerző-producer, Karanyi az elmúlt 15 évben széles zenei spektrumot járt be – a chill-out korszaktól (Oktogon album) a rádiós slágereken át (Hello, Celebrate Life, Hitime) sok izgalmas, elektronikus elemekre épülő műfajjal foglalkozott.

Karanyi – Million 1 w/ Odett

Karanyi: Million One EP (Album Part I) EP Tracklist: 1. We Begin 2. Underskin 3. Million 1 w/ Odett 4. Steam 5. Breakup Silence All tracks written and produc…

Most a főszerep a filmzenéé, hiszen az elmúlt évben a Berklee-n tanult filmzeneszerzést, ahol instruktora Pinar Toprak hollywoodi filmzeneszerző volt.

A tavalyi Million One című lemez stílusa már egyértelműen új irányt vett, amit a ’80-as évek geek világa, a sci-fi soundtrack és elektronikus zene egyszerre jellemzett, és amit most a Stardive folytat.

A Stardive izgalmas zenei stílusa mellett egyedülállóan összetett élményt ígér: Karanyi ezúttal egy sci-fit is írt hozzá, amely digitális- és hangosköny formájában egyetlen mobil és tablet app-ban jelenik meg még novemberben.

02 Welcome Home Zeta (from Album Stardive) by Karanyi

Karanyi novemberben egy egyedülálló megjelenéssel készül. A “Stardive” című új album a tavaly megjelent “Million One” című lemez folyatatása. Jönnek újra a 80as évek scifi filmzenéjét idéző dalok , analóg szintetizátor hegyek, de most midez egy merőben új formátumban!

A könyv története:

A Zeta Csoport egy 7 fős nemzetközi tudós társaság, akik a 2026-os világméretű atomháború után elmenekültek a Földről egy százötven fős flottával egyetemben, hogy a kétezer évig tartó nukleáris telet átvészeljék. Az emberiség túlélői és a tudós társaság a Dream Deep hajón a Föld körül keringve jégbe fagyva várakozott hosszú éveken át, hogy a Földet újra-kolonizálhassa. 4026-ban pedig felnyíltak a kapuk és visszaindultak a halottnak tűnő anyabolygó felé.

Line-up:

+ Ramin Sayyah Live
+ Karanyi: Stardive Album part II Live
+ Anja Schneider dj set

#facebook | #instagram | #spotify | #soundcloud

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. november 11., 23 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: 2. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Kezdőlap > Uncategorized > Analóg szinti hegyek: Stardive címmel jön Karanyi új albuma

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból