Arnold Schwarzenegger nem halt meg, mint ahogy azt Donald Trump állította

Arnold Schwarzenegger nem halt meg, mint ahogy azt Donald Trump állította

Donlad Trump eddig is tett meglepő kijelentéseket, megkérdőjelezve, alkalmas-e az elnöki posztra. Legutóbb Arnold Schwarzenegger Kalifornia egykori kormányzójáról állította, hogy meghalt, ami természetesen nem igaz. A Terminátor sztárja visszavágott a bizarr hír kapcsán.

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke érdekes kijelentést tett nemrég. Állítása szerint Arnold Schwarzenegger meghalt, amire nyilvánvalóan a színész, egykori kormányzó is felkapta a fejét. Trump elnökkel kapcsolatban egyébként is minden hétre jut egy érdekes hír, és ha nem is róla, akkor a feleségéről, Melaniáról biztosan cikkeznek a lapok.

Ez bizony tényleg ciki / Fotó: Monster GIF

A Fehér Ház szociális média találkozóján Trump azt mondta a sajtónak, hogy Schwarzenegger halott. Egy Twitter bejegyzésben Hunter Walker, a Yahoo News Fehér Házzal kapcsolatos hírek tudósítója elárulta, hogy az elnök az Apprentice (amerikai valóságshow – a szerk.) minősítéséről beszélt, amikor a szóban forgó hírt mondta az egykori színészről.

Arnold Schwarzenegger a fő attrakció Stan Lee Szuperhősök óvodájának

A Genius Brands International elindította az új animációs TV sorozatát Stan Lee’s Superhero Kindergarten (Stan Lee: Szuperhősök óvodája) Arnold Schwarzenegger rel, írja a . „Nem csak vicces és kalandos eseményeket mutat be a Stan Lee: Szuperhősök óvodája, hanem közben fontos tanulságok is vannak benne.

Mint tudjuk, Schwarzenegger nem halt meg, sőt, nagyon is él, ennek hála vissza is vágott az elnöknek.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Még mindig élek. Szeretné összehasonlítani az adóbevallásokat?[/perfectpullquote]

– írta a színész.

A kommentek alapján sokan élvezik ezt a visszavágást, és egyesek Schwarzeneggerre szavaznának mint elnök.

Kezdőlap > Arnold Schwarzenegger nem halt meg, mint ahogy azt Donald Trump állította

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból