A tökéletes Barbie baba kritizálta a való világot: túl magányos az ember

A tökéletes Barbie baba kritizálta a való világot: túl magányos az ember

Az emberi világ túlságosan magányos a Barbie babaként élő orosz hölgy számára.

A világ egy magányos hely az orosz származású Barbie babának, panaszkodott Tatiana Tuzova. A lány 1500  darab Barbie babával rendelkezik és saját maga is úgy néz ki keskeny arcával, nagy kék szemeivel és vékony derekával, mint aki egy közülük.

A páratlen szépségű Tatiana Tuzova / Fotó: LADbible

Tuzova tudatosan a Barbie köré építette karrierjét. Készít Barbie-iheltésű ruhákat, zenét, és egyéb merchandise termékeket, sőt egy Barbie-témájú fotóstúdiót is üzemeltet. Ilyen az, amikor a szenvedélyed a munkád. A szépség gyakorlatilag ebből él, miután otthagyta korábbi, alulfizetett óvónői állását.

Film készül a Barbie babáról – eláruljuk, ki játssza!

Az Öngyilkos osztag és az Én, Tonya sztárja közleményében azt írta, az “önbizalmát, a kíváncsiságát és a kommunikációját” is erősítette a Barbie-val való játék. Sharon Tate-et Margot Robbie alakítja. Tate Charles Manson brutális gyilkosságának áldozatául esett 1969-ben. Az eset megrázta Hollywoodot és a világot.

De ennek a Barbie-központú világnak megvannak a maga árnyoldalai is. Tuzovának nincsenek barátai, mert nincs ideje arra, hogy barátkozzon.

A nő azt állítja, hogy az emberek nem érdeklődnek az ő „belső világa” iránt, csak a megjelenésével kapcsolatban faggatják, mint a plasztikai beavatkozásai, házasságai és az alsóneműjének a színe.

Végül is Tuzovának van férje, akit a legjobb barátjának nevez, aki enyhíteni tudja végtelen magányát. Korábban már ötször is házasodott.

Aqua – Barbie Girl

Listen to “Barbie Girl ” here: https://aqua.lnk.to/BarbieGirl Directors: Peter Stenbæk & Peder Pedersen Follow Aqua: https://www.instagram.com/aqua.dk/ https…

A szépség egyedinek tartja magát, és ebben tökéletesen igaza van a Design Taxi szerint.

Kezdőlap > A tökéletes Barbie baba kritizálta a való világot: túl magányos az ember

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból