Celine Dion vajon unja az átlagos ruhákat?

Celine Dion vajon unja az átlagos ruhákat?

Emlékeimben Celine Dion az elegáns, nőies stílust képviselte. De csak múlt időben. Nemrég bizarr, extravagáns szettben kapták lencsevégre. Stílusváltása nem mondható pozitívnak.  

Celine Dion gendersemleges, csecsemőknek tervezett ruháival hívta fel magára a figyelmet a közelmúltban. Úgy tűnik, ő maga is megunta az hétköznapi, visszafogott stílust, valami újra vágyott. Bár azt meg kell jegyezni, aki a popszakmában dolgozik, időről időre kénytelen megújulni. Az énekesnő pedig komolyan vette a szabályt és az extravagáns stílus felé vette az irányt.

De tényleg, miért? / Fotó: Gifer

 

Párizsban egy földig érő, sárga, esőkabátszerű ruhában fotózták le testőrével.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A kapucnis „csoda” fölé egy szürke blézert vett, amelynek elnagyolt ujjai, valamint az alsó része fehér, kötött anyagban végződnek.[/perfectpullquote]

Mindezt holdjárónak is alkalmas fehér-arany sportcipővel és fekete bőrtáskával egészítette ki. Az összkép több mint bizarr.

Szexi vagy ijesztő? Palvin Barbi és Mihalik Enikő extravagáns jelmezbe bújtak – Fotók

Enikő Instagram-oldalán is megosztotta, hogy a hagyományosan amerikai ünnepre jellemző ijesztgetés nem áll tőle távol, így egy ismert filmes karakter, a Halott menyasszony bőrébe bújt. A horrorisztikus jelmez ellenére igazán dögös lett a szőkeség jelmeze. 2,763 Likes, 20 Comments – Eniko Mihalik (@eniko) on Instagram: “October 31st!

Manapság, amikor egy YouTuber is lehet híres és milliomos, nem könnyű reflektorfényben maradni. Habár Dionnak nincs nagy szüksége abszurd megjelenésre, hiszen évtizedek óta bizonyítja: énekesnőként még mindig korunk egyik legjobbja. Lehetséges, hogy pont emiatt úgy gondolta, mindegy mit vesz fel, sikere így is töretlen marad? Úgy legyen!

Nektek hogy tetszik Celine Dion ruhája?

Ezzel a szettel biztosan felhívta magára a figyelmet / Fotó: Just Jared
Kezdőlap > Celine Dion vajon unja az átlagos ruhákat?

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból