A Milka és az Oreo gyártócége csokikóstolókat keres

A Milka és az Oreo gyártócége csokikóstolókat keres

A cég, amelyik a Milkát, az Oreot, a Tobleronét és a Cadbury-t gyártja, most részmunkaidős munkatársakat keres. A munkaköri leírás szerint csokoládékat kell kóstolni, majd véleményt mondani róluk.

A Mondelez International 14,3 dollárt, azaz közel 4 ezer forintot fizet óránként a szerencsés csapattagoknak. Nem várnak előzetes tapasztalatot sem, csupán heti nyolc óra munkát. Az ideális jelöltjük értékeli az édességeket, kifinomult ízlelőbimbókkal rendelkezik, szívesen próbál ki új termékeket és a véleményét is kifejtené róluk.

Egy dallasi étterem 100 dollárt fizet kutyasimogatásért

Az étterem október végén posztolta az álláshirdetést az Instagramra. A felhívás szerint az érdeklődők egy olyan fotó vagy videó megosztásával tudnak jelentkezni a munkára, amely kifejezi a kutyasimogatási készségeiket. Ahogy megírtuk, a brit színésznő a Sóhajokban kettős szerepben is feltűnik: az egyik fő női szerep mellett ő alakítja Luca Guadagnino horror remake-jének idős férfikarakterét is.


A szerencsés kiválasztottaknak teljes képzést is biztosítanak, hogy finomhangolják ízlelésüket és szélesíthessék az étellel kapcsolatos szókincsüket.

A DesignTaxi szerint 11 jelentkező fog együtt dolgozni az új csokikóstoló csapatban egy vezetővel Wokinghamben.

Kezdőlap > A Milka és az Oreo gyártócége csokikóstolókat keres

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból