Na, de Elnök Úr! – Kiderült, hogy Donald Trump retusálja a fotóit

Na, de Elnök Úr! – Kiderült, hogy Donald Trump retusálja a fotóit

Hiába, aki elnök, annak mindig jól kell kinéznie. Vagy legalábbis ezt gondolhatja Donald Trump, aki, mint kiderült, Photoshop segítségével retusált képeket oszt meg magáról.

Érdekes felfedezést tett a Gizmodo nevű magazin: az amerikai elnök hamis fotókkal rakja tele profilját a közösségi oldalakon. Donald Trump némelyik képen sokkal vékonyabban tűnik, és erre bizonyítékuk is van.

Bizonyára tagadná a híreket / Fotó: Giphy

 

A magazin három fotót vizsgált meg, amelyeken szerintük Trump kinézete eltér a valóságtól. Az egyik fotó a Fehér Ház hivatalos fotósa által készült, amelyet meg is osztottak az elnöki rezidencia Flickr oldalán. A képet nem sokkal később Trump a facebook profiljára is feltöltötte. A Getty Images fényképésze még 2016-ban fotózta le az elnököt skóciai látogatása alkalmával, és a fotó szintén Trump facebook oldalán landolt. Januárban pedig a Dufour kapta lencsevégre az elnököt. Mindhárom képen az elnök vékonyabbnak tűnik és a bőre is feszesebb.

Itt vannak összegyűjtve Donald Trump legnagyobb baromságai

Aki nem jártas a politikában, az is tudja, ki az a Donald Trump és mit művel. Ugyanis a csapból is az ő neve folyik, hála megdöbbentő és sokszor teljesen illogikus cselekvéseinek és mondatainak. A tény, hogy az Amerikai Egyesül Államok elnöke, már önmagában egy vicc. A összegyűjtötte, mit is gondol a világról a 21.

Igazság szerint Trump eddigi életét és erkölcsi értékrendjét ismerve, kár meglepődni. Lassan ott tartunk, bármit csinál, az emberek egy vállrándítással elintézik. De az biztos, hogy az a bármi órákon belül a hírekben fog landolni – mégiscsak Trumpról van szó.

Látjátok a különbséget?

A magazin egymás mellé tette a képeket, bár a különbség alig észrevehető / Fotó: Gozmodo Magazin
Kezdőlap > Na, de Elnök Úr! – Kiderült, hogy Donald Trump retusálja a fotóit

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból