“Bassza meg Trump” – mondta Robert De Niro, majd állva tapsolták

“Bassza meg Trump” – mondta Robert De Niro, majd állva tapsolták

A színész 72. Tony Awards díjátadó gálán konferálta be Bruce Springsteent, amikor még hozzátette a rövid véleményét az elnökről.

Vasárnap éjszaka osztották ki az amerikai színházi szakma legnagyobb elismerésének számító Tony-díjakat. Ám az esemény nem a The Band’s Visit 10 kategóriában aratott győzelme miatt lesz emlékezetes, hanem Robert De Niro miatt. A színész azért lépett a Radio City Music Hall színpadára, hogy felkonferálja Bruce Springsteent, azonban egy ponton eltért az előre megírt szövegétől és azt kiáltotta a mikrofonba:

BASSZA MEG TRUMP!

Ezt nem sokkal később újra megismételte.

Donald Trump és Robert De Niro / Fotó: Pagesix

A díjátadót az Egyesült Államokban a CBS közvetítette, ám a 10 másodperces késleltetésnek köszönhetően a tévénézők egyszer sem hallották a csúnya szavakat, mert a CBS szakemberei még időben lekapcsolták a hangot a közvetítésen. A teremben álló tapssal fogadták De Niro váratlan beszólásait.

No Title

Here’s video of DeNiro swearing at Trump on #TonyAwards Australian feed didnt censor it. pic.twitter.com/KZNrT8UIyH

“Mr. De Niro megjegyzése nem volt benne a forgatókönyvben és nem is számítottunk rá. A sértő kifejezést töröltük a közvetítésből” – így kommentálta a helyzetet a CBS az esemény után kiadott közleményben. 

A CBS közvetítésében ugyan nem lehetett hallani, hogy mit mond De Niro, az ausztrál közvetítés viszont cenzúra nélkül ment le és ezt valaki rögzítette is, itt lehet megnézni:

Kezdőlap > “Bassza meg Trump” – mondta Robert De Niro, majd állva tapsolták

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból