Egy 19 éves fiú azt hazudta az anyjának, hogy elrabolták, mert szüksége volt 36 ezer forintra

Egy 19 éves fiú azt hazudta az anyjának, hogy elrabolták, mert szüksége volt 36 ezer forintra

A Dél-Kaliforniában élő E. Franklin megszorult, így ahogy lenni szokott, az édesanyjához fordult. A sztori érdekessége, hogy nem zsebpénz, hanem váltságdíj apropóján.

A 19 éves E. Franklin szüksége lett volna 130 dollárra, ami hozzávetőlegesen 36 ezer forint. Ahogy számos tinédzser, úgy E. is a szüleihez fordult, pontosabban az édesanyjához. Azonban nem zsebpénzként folyamadott ehhez, hanem megtervezte a saját elrablását, annak teóriáját.

Egy barátjával kitalálták, hogy elhitetik E. édesanyjával, hogy elrabolták a fiát, így a váltságdíjból meglesz a 130 dollár.

Nem is álltak meg elméletben, hiszen január 22-én egy ismeretlen férfihang fenyegetőzött, mondván, megöli a fiát, ha nem kap 130 dollárt. Itt jegyeznénk meg, hogy már itt gyanúsnak kellett volna lenni, hogy 130 dollár a váltságdíj.

/ Fotó: Getty Images

E. nem bízott semmit a véletlenre: a telefonkagylóból hallattatta segélykiáltását, hogy hiteles maradjon édesanyja előtt a terv.

Bébiszitterek fedték fel a legbizarrabb szabályokat, amiket a szülők állítottak

Kétségkívül nehéz feladat egy gyerekre vigyázni. De a bébiszitterek Reddit es posztjai alapján az igazi kihívást gyakran a szülők jelentik. Mint kiderült, néhány anyuka és apuka meglehetősen furcsa és nevetséges elképzeléssel rendelkezik a gyerekei neveltetését illetően. Az anyuka egy baráttól értesült az ingyen órákról, és megkérdezte az oktatót, csatlakozhatna-e a fia a csoporthoz.

Az “emberrablók” azt követelték, tegye a pénz a saját házuknál lévő postaládába, ahonnét később ők felkapják a zsákmányt.

És itt jön a csavar: annyira megijedt az anya, hogy hívta a rendőrséget, akik lenyomozták a számot. Két nappal később elkapták E.-t és barátját zsarolás vádjával, írja a Complex.

Kezdőlap > Egy 19 éves fiú azt hazudta az anyjának, hogy elrabolták, mert szüksége volt 36 ezer forintra

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból