A fajok eredete: Mucsi, Scherer, Thuróczy

A fajok eredete: Mucsi, Scherer, Thuróczy

A Scherer-Mucsi alkotópáros bátor és egyedi ízű színháza a magyar színházi világ egyik legizgalmasabb és legprogresszívebb alkotóműhelye. Ezúttal az A38 Hajón.

Az A38 Hajó éppen 30Y-hetet tart, ahol Beck Zoliék koncertjei mellett más művészeti ágak műsorai is helyet kapnak, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak a pécsi zenekarhoz. Ebben a programban azért is van különös helye A fajok eredete előadásnak, mert egy átbeszélt napon kiderült: Scherer és a Beckek ugyanabból a városból származnak. Darwint mesél a három színészlegenda: Scherer Péter, Mucsi Zoltán, Thuróczy Szabolcs.

Darwin azonos című művéből kiindulva egy olyan formai kísérletre vállalkoztunk, mely ötvözni próbálja a tudományos ismeretterjesztést a költészettel.

Az emberi faj kezdetben molekuláris szinten létezik, majd egyre magasabb anyagi szinten szerveződnek, mígnem röpke néhány milliárd év elteltével létrejön a Szellem, és közvetítő anyaga a Nyelv, melynek segítségével az addig gesztikus történetmesélést felváltja az élet létrejöttének verbális elbeszélése.

Szereplő: MUCSI ZOLTÁNSCHERER PÉTERTHURÓCZY SZABOLCS 

Jelmeztervező: PAPP JANÓ

MunkatársGYULAY ESZTERMÁTIS INEZMERVEL MIKLÓS

MunkatársKÁLMÁNCHELYI ZOLTÁN

RendezőDÖMÖTÖR TAMÁS

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. november 24., 16 óra

Helyszín: A38 Hajó, Budapest

Jegyár: 1. 900 HUF

Jegyelővétel: ITT

Kezdőlap > Uncategorized > A fajok eredete: Mucsi, Scherer, Thuróczy

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból