Forr a levegő a 10 éves Péterfy Bori és Love Band körül!

Forr a levegő a 10 éves Péterfy Bori és Love Band körül!

Lakatlan sziget-klippremier, Bori X lemezmegjelenés, Bori X telefonos applikáció és lemezbemutató turné – a kiemelt állomás az Akvárium Klubban már telt házas!

Az idén 10. születésnapját ünneplő Péterfy Bori & Love Band rengeteg izgalmas újdonsággal készül, melyek közül a mai napon legújabb videójukat mutatják be! A november 6-án hivatalosan is megjelenő Bori X lemez harmadik single-jéhez, a karibi hangulatú Lakatlan szigethez forgattak egy fülledt, érzéki klipet, ami a ’90-es évek Bravo magazinjainak foto-lovestory-jait vette ihletforrásnak, de akad benne egy tűzvörös tűsarkú csizma és púrhabszex is – mindez a soroksári mediterráneum izzó dzsungelében: 

Péterfy Bori & Love Band – Lakatlan sziget (Szuperkaraoke Szövegvideó)

A zenekar ‘Bori X ‘ című albumáról. Letöltés/stream: https://peterfybori.lnk.to/boriXID Játékapp: http://peterfybori.hu/borix Kövess minket itt: http://insta…

A Bori X minden eddiginél elektronikusabb, csillogóbb és dögösebb lett. A 10 dark diszkó szám lüktető lendülettel sodorja magával a hallgatót, játékosan vezetve végig sötétebb és vidámabb témákon is – egy azonban közös mindben: teljes extázisban lehet végigtáncolni őket, jókora adrenalinfröccsel ereszt utunkra, ha végighallgattuk őket. A zenéért és egy dalszövegért ezúttal is a zenekarvezető Tövisházi Ambrus volt a felelős, a többi szöveg ezúttal is Bori és az eddigi Love Band-szerzőtársak, azaz Hajós-Dévényi Kristóf, Tariska Szabolcs, Hujber Szabolcs és Sarkadi Balázs munkája.

Lessetek rá a Bori X appra itt!

Kezdőlap > Uncategorized > Forr a levegő a 10 éves Péterfy Bori és Love Band körül!

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból