Kiderült, hogy Freddie Mercury majdnem cameózott Elton John Rocketmanjében

Kiderült, hogy Freddie Mercury majdnem cameózott Elton John Rocketmanjében

A Bohém rapszódia és a Rocketman is két britlegenda, Freddie Mercury és Elton John életrajzát dolgozza fel. És nemrég kiderült, majdnem cameó lett a dologból.

A Bohém rapszódia és a Rocketman nem csak azért korrelál, mert britlegendákról van szó. Dexter Fletcher is összeköti a két életrajzi filmet, aki mindkettőt rendezte. És persze nem is beszélve arról, hogy hasonló témát dolgozott film mindkét esetben.

Dexter Fletcher, a Bohém rapszódia és a Rocketman rendezője / Fotó: Rolling Stone magazine

Fletcherben felmerült, hogy összeköthetné ténylegesen is a filmeket. Mint mondta, arra gondolt, hogy Rami Malek feltűnhetne a Rocketmanben.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Jött egy ötletem annál a résznél, amelyikben Elton egy étteremben ül az édesanyjával. Arra gondoltam, hogy John Reid és Freddie is ott lehetnének egy másik asztalnál, integethetnének egymásnak[/perfectpullquote]

mesélte a rendező.

Tudtad? Elton John, Freddie Mercury és Rod Stewart közös bandát akartak alapítani

Rudi Dolezal készítette a videót 1991-ben Freddie Mercury utolsó szerepléséhez, a Queen These Are The Days Of Our Lives-ához. Emellett jó barátságot ápolt Mercury-val, az ikon legendássá vált partijainak is rendszeres látogatója volt. Egy ilyen estén esett szó egy Elton John-Rod Stewart-Freddie Mercury-formáció megalapulásáról.

Hozzátette, „csodálatos lett volna, de végül is nem lett belőle semmi. Egy kicsit túl tudálékos lett volna. Nem akarok én egy filmes univerzumot csinálni!”

Freddie Mercury és Elton John 1991. november 24-én / Fotó: Getty Images

Mint ismert, John Reid volt Elton John és a Queen menedzsere is. Érdekesség, hogy mind a két filmben más formálta meg a karakterét. Sőt, mindegyikük szerepelt a Trónok harca sorozatban.

Mary Austin elárulta, hogy ő rejtette el Freddie Mercury hamvait

1 Kapcsolatuknak Freddie biszexualitása miatt lett vége Az 1970-es évek elején találkozott először Freddie-vel. Brian May gitáros révén ismerkedtek meg és évekig tartott a kapcsolatuk. Románcuknak az vetett véget, hogy Freddie 1976-ban bevallotta Mary-nek biszexualitását. Barátok maradtak.

A Bohém rapszódiában Kisujj megformálója, Aidan Gillen alakította Reidet, a Rocketmanben pedig Richard Madden, azaz Robb Stark.

Elton John filmje, a Rocketman annyira botrányos az oroszoknak, hogy cenzúrázták

A az orosz cenzúra áldozatává vált. Kiollózták az Elton John filmbeli megszemélyesítője, Taron Egerton és a menedzserét, John Reidet alakító Richard Madden 40 másodperces ágyjelenetét, írja a . Ezt egyébként az amerikai Paramount stúdió is kihagyatta volna Dexter Fletcher rendezővel az alacsonyabb korhatár-besorolás érdekében. Azonban John ragaszkodott hozzá, hogy az életével kapcsolatban mindent bemutassanak.

Ez talán okozhatott volna némi zavart. És abban is igaza lehet a rendezőnek, hogy nem igazán hiányzott a Rocketmanből a Mercury-cameo.

Kezdőlap > Kiderült, hogy Freddie Mercury majdnem cameózott Elton John Rocketmanjében

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból