Álmaid állása megtalált? 14 ezres órabérért füvet kellene szívnod

Álmaid állása megtalált? 14 ezres órabérért füvet kellene szívnod

Még lehet jelentkezni arra az állásra, ahol igen, füvet kell szívni. Na, és mennyi a bér? 14-15 ezer forintos órabér (!) üti a leendő kannabisz szakértő markát.

Az AHLOT nevű torontói vállalat hat “kannabisz szakértőt” keres, akiknek ötven dolláros bért kínálna óránként. Sőt, további 200 dollárt különféle kiadásaikra, amik a munkához kellenek. És hogy ezért pontosan mit kell tennie a hónap dolgozójának?

Nagy dobásra készülnek a sörgyártó cégek! JÖN A FÜVES SÖR!

Nálunk ugyan még illegális, azonban harminc amerikai államban már törvényesen is lehet használni a mariskát. Októbertől pedig a kanadai piacokon is legálisan lesz árulható és vehető. Most azonban a világ ötödik legnagyobb söripari vállalata, a Molson Coors is ki akarja vetni a hálóját a kanadai fű bizniszre, így az ottani leányvállalatával, a Molson Coors Canada révén közös vállalatot alapított a Hydropothecary termelővel.

Rágyújtani egy füves cigire, mégpedig elég sűrűn. A műértő munkaerőnek ugyanis nagyon profinak kell lennie a témában, hiszen különféle marihuánatörzseket kellene majd osztályoznia. Ezenkívül posztolgatni tapasztalatait a közösségi oldalakon, néha videókban szerepelni, valamint a cég hivatalos eseményein prezentálni.

Kezdőlap > Álmaid állása megtalált? 14 ezres órabérért füvet kellene szívnod

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból