Ha még nem hallottál a The Royal Freak Outról, most itt az idő!

Ha még nem hallottál a The Royal Freak Outról, most itt az idő!

Alig egy éve a Full Circle című EP-jével robbant be a hazai rock-életbe a The Royal Freak Out, és máris óriási sikereket érnek el. Múlt héten ért véget az Ígéretes Titánok és a NOWmagazin közös tehetségkutatója, amit elsöprő lendülettel nyertek meg, így főműsor időben, szombati napon játszhatnak majd az EFOTTon. Energikus, erőteljes rockzene, egy csipetnyi progresszivitással és nagy adag hangerővel megspékelve, mindez élőben!

A 2012-ben Londonban alakult The Royal Freak Out egy kislemez (Faliure is an Option), megannyi londoni klubkoncert és némi szünet után immáron Budapesten elkészítette második EP-jét 2015 elején Full Circle címmel. A kislemez bemutatása óta aktívan koncertező négyes (Farkas Balázs – ének, gitár; Sipos Ábris – basszus; Deák Péter – gitár; Békési Dávid – dobok) erőteljes színpadi jelenléttel tör utat magának a hazai zenei színtéren.

Tavaly bejutottak a Veszprémi Utcazene Fsztiválra, ahol ők voltak a közönségkedvenc. Idén beválogatták őket a szarvasi Dobbantóra, ahol a döntőig jutottak, így kaptak egy fellépési lehetőséget a Zorall Sörolimpiára, lesöpörték a lábáról a Titánok az EFOTTon zsűrijét (Balogh Roland – Magyar Nemzet/Ígéretes Titánok újságírója, Cseh Attila és Horváth Vivien az EFOTTtól és Rusz András a The Biebers menedzsere). Jelenleg új dalokon dolgoznak, ami jövőre első nagylemezük anyaga lehet.

Következő koncertek:
06.21. – Zene Ünnepe 2016, CSTP a Várkert Bazárban

Facebook-esemény: ITT

07.15. – Bánkitó fesztivál (közös program a Fiatal Írók Szövetségével)

Facebook-esemény: ITT

07.16. – EFOTT

Facebook-esemény: ITT

Kezdőlap > Uncategorized > Ha még nem hallottál a The Royal Freak Outról, most itt az idő!

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból